Hearthstone

Kiderült, hogy melyik deckek a legerősebbek az új Tavern Brawlban


Ezekkel a paklikkal érték el a legjobb eredményeket a játékosok.

Tegnap már ajánlottunk egy adag paklit az új Tavern Brawlhoz azon játékosok számára, akik nem nagyon vannak eleresztve Wild és Legendary lapokkal. Most azonban itt az ideje, hogy megnézzük a legerősebb deckeket is, melyekhez a HSReplay biztosította a statisztikákat. Íme a legmagasabb győzelmi arányú Six-Shooter paklik.

A legjobb winrate-et ez a Discard mechanikára építő Warlock összeállítás hozta, ahol a Malchezaar’s Imp és a The Soularium durván bepörgetik a paklit, az eldobott kártyák (Silverware Golem, Fist of Jaraxxus) pedig lényegében további sebzéssé konvertálódnak. Jó esetben egy Tiny Knight of Evil is hízik szépen eközben a boardon.

Az Ice Block különösen erős ebben a kocsmai bunyóban, hiszen a Mage szinte fixen fel tudja húzni minden körben az Arcane Intellectnek és a Research Projectnek hála. És amíg az ellenfél nem tud bennünket megölni, addig mi simán szétlőhetjük őt a Frostboltokkal és az Ice Lance-ekkel.

A Radiant Elemental mellett kipörgetett Divine Spirit + Inner Fire kombó mindig jól szokott szerepelni az ehhez hasonló Brawlokban – nem meglepő, hogy itt is magas hatékonysággal lehet nyomatni.

Egy másik népszerű kombó a “kevéslapos” Brawlokban: első kör Mana Wyrm, aztán beindul a hógolyó a sok spellel, melyek sebeznek és bevédik a boardot.

Ez tulajdonképpen ugyanaz, mint a legelső pakli, annyi különbséggel, hogy a Tiny Knight of Evil helyett Cataclysm van benne. Némileg kevésbé agresszív, ellenben jobban le tudja kezelni az elburjánzó boardokat.

A már látott Priest pakli alternatív verziója, amely Shadow Visions helyett Silence-et használ, ami nagyon erős ezen a formátumon, hiszen látható, hogy szinte mindegyik paklinak van valamilyen kulcs lénye.

Egy újabb “alter” deck, ezúttal a negyedik helyezett Tempo Mage egy másik variációja, amiben a Fireball helyett Arcane Missiles szerepel.

A Radiant Elementalos Combo Priest annyira erős, hogy még egy harmadik verzió is jól szerepelt belőle – ebben Circle of Healing található a Shadow Visions / Silence helyett.

Végre egy olyan class, amelyik még nem volt! A Jade mechanika mondani sem kell, erősen felértékelődik ebben a kocsmai bunyóban, a Biology Project és a Jade Blossom révén ráadásul viszonylag hamar el tudjuk kezdeni pakolgatni az Ayákat és a Jade Behemoth-okat.

Végül, de nem utolsó sorban egy negyedik (!) verziója is befért a Combo Priestnek a Top 10-be, amiben a Test Subject lett a hatodik lap, amibe “bestackelhetjük” a buffoló spelleket – így ha az ellenfél valahogy megoldja, újból teli kézzel várhatjuk a kört.

A számokon jól látható, hogy a fenti paklik tényleg kiemelkednek a tömegből, hiszen az első helyezett deck átlagban minden ötödik meccsét veszíti csak el, de még a tizedik is stabilan hoz háromból kettőt. Ha tehát a napi 100 gold kipörgetése a célotok, akkor válasszatok közülük egy szimpatikusat és farmoljátok a győzelmeket a tavernában!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva