League of Legends

Éles a villámgyors Fiora hotfix: erősítették a passzív Vital Healingjét


A Riot egyik vezető fejlesztője jelentette be a váratlan hiba javítását. A reportolás után egy nappal már kész is volt a hotfix.

Fiora kapcsán a Riot eltökélt szándéka volt, hogy a 30-115 healinget kicsit feltornásszák a 8.19-ben. A PBE-re meg is érkezett az új érték, 40-125 értékkel tesztelték a hőst. Élesítésre aztán meggondolta magát a Riot, csak az early game változott 30-ról 40-re. A late game ugyanúgy 115 marad.

Véletlenül azonban sikerült elrontani a végső értéket a Riotnak, és nem hogy nem növelték, még le is csökkentették a late game gyógyítást.

A tervezett 40-115 helyett 35-110 ment élesbe, amire a Fiora játékosok egyből fel is hívták a Riot figyelmét. A fejlesztők kivizsgálták, és elismerték, jogos a reklamáció a hős kapcsán:

A vezető fejlesztő figyelmetlenségre hivatkozva kért elnézést a hibáért, amit mostanra ki is javítottak. Fiora passzívja tehát most tart ott, ahol eredetileg szerették volna, hála a gyors hotfix-nek. Miután jelentették a játékosok a problémát, a Riot rekordgyorsasággal válaszolt, egy napon belül már élesítették is a hotfix-et.

Bárcsak minden játékosok által reportolt hibát ilyen gyorsan javítanának ki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva