Counter Strike

Ezúttal nem sikerült, megszakadt a Na’Vi egy éves sorozata


Zeus és csapata egy éven keresztül bármilyen LAN-on indult, rájátszás lett a vége. Kivéve most, New Yorkban.

Minden electronic érkezésével kezdődött, egy csúfos ELEAGE Premier szereplés után. Az október közepén tartott versenyen a Na’Vi kiesett a csoportkörben, ez volt seized utolsó dobása a csapatnál. Novemberben már electronic volt a Na’Vi új ötödik játékosa, és egyszerre az eredmények is jönni kezdtek.

12 LAN-on 12 alkalommal érték el a rájátszást. Ráadásul a versenyek több mint felén döntőig meneteltek, 4-szer nyertek, 3-szor lettek másodikok.

A lassan egy éve húzódó nagy sorozat azonban most megszakadt. New York-ban a Na’Vi hatalmas pofont kapott a Gambittől, kétszer is. A versenyen ugyanis kétszer is összekerült egykori csapatával Zeus, de egyaránt vereség lett belőle.

A nyitókörben 16:4-et kaptak Nuke-on és 16:10-et Overpass-on. Hiába nyerték meg közte 16:11-re Infernót, a vesztesek ágára kerültek. Itt ugyan kiejtették a fnatic ötösét, de a decideren megint a Gambit volt az ellenfél. A mapok ugyanazok voltak, de ezúttal még mapot sem hozott a Na’Vi.

Egyaránt elbukták Nuke-ot és Infernót is, ezzel már a csoportkörben búcsúztak New Yorktól, ahol 2016-ban még bajnokok lettek.

Az ESL One: New York elődöntőjében szombat este mousesports vs. NRG és Liquid vs. Gambit elődöntők következnek. Természetesen élő, magyar közvetítés mellett, ASUS egér és Nitro gamer szék nyereményjáték mellett, a Gamer.hu Twitch csatornáján.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva