PUBG

Nézzük csak! Melyik a legjobb grip az MK47 Mutant mellé?


Az új Mutáns egy rendkívül érdekes fegyver lett, ami a DMR-ek és az AR-ek közötti átmenet első képviselője.

Az MK47 Mutant nemrég került a játékba, épp ezért sokan nem igazán érzik, hogy melyik gripet érdemes rátenni. Annak ellenére, hogy ez a fegyver AR létére csak single vagy burst módban használható, 3 külön technikával lehet vele emberekre vadászni. Ezt a 3 módot tisztázzuk is az elején:

  • Single: Távolra pötyögtetés, ehhez egy olyan gripre van szükségünk, amivel a legkevésbé kell korrigálnunk a célkeresztet a lövések között
  • Burst (távolra): A 2 lövéses burst esetén megduplázzuk az esélyt, hogy eltaláljuk a távoli ellenfeleinket, viszont cserébe ellensúlyozni kell a fegyver visszarúgását
  • Burst (közelre): Egyesek közelre is használják a Mutánst, ehhez általában makróra van szükség. Ilyenkor a folyamatos lövés miatt teljesen más gripre van szükségünk.

A teszt során egy Compensator volt a fegyver csövén, ugyanis e nélkül sokkal rosszabb eredményt kapunk.

Single fire

Az SKS-hez hasonlóan itt is a Vertical és a Light Grip a legjobb választás. Egy picit a Vertical talán jobban szerepelt, mivel a célkereszt kevésbé ugrott fel a lövések között, de bármelyiket bátran rátehetjük az MK47-re. A Thumb Gripet megérheti akkor felpattintani, ha szükségünk van a gyorsabb ADS-re, az Angled és a Half Grip pedig gyakorlatilag nem segített semmit a grip nélküli verzióhoz képest.

Burst (távolra)

Ha szeretnénk megduplázni az esélyünket és a burstre váltanánk, akkor a Vertical Gripet a legérdemesebb használni, ugyanis ezzel érjük el a legjobb eredményt. Ezt sorban a Light és a Thumb Grip követi, a Half és az Angled pedig ezúttal is eléggé pontatlan eredményt ad, csak úgy mint az 1 lövéses pötyögtetés esetén.

Burst (közelre)

Aki pedig “automatán” használná a Mutánst, az az Angled Grippel jár a legjobban, de a Thumb Grip is egész meggyőző eredményt mutatott fel. A Vertical és a Half ezek után következik, aki pedig a Lighttal akar túrni, az előtte morzsoljon el két Miatyánkot, úgy talán az RNG az ő oldalára áll.

Reméljük mindenki megtalálja a maga kedvencét. WackyJacky videóját a tesztről itt találjátok.

Forrás: WackyJacky101

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva