Overwatch

Játék közben nőket gyalázott a streamer – Ezrek várják a visszatérését


A ban nem mindenkit riaszt vissza, sajnos a twitch néha nem büntet túl keményen.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a twitch a legapróbb szabályszegésért is képes egy csatornát bannolni, ám a rendszerben a bannok nem feltétlenül örök életre szólnak. Az Overwatch streamer, Trainwreck elég keményen megharcolt azért, hogy kibannolják a csatornáját. A játékos ugyanis ranked közben folyamatosan inzultálta a nő csapattársait. Sajnos mivel bannolva van a csatorna, így csak a kimentett klipek maradtak meg, de a játékos jó pár alkalommal nézte le a nőket csupán azért, mert nők és itt most ne a “Vissza a konyhába!” felkiáltásra gondoljunk, ez a srác sokkal tovább ment.

“Bemutatom a barátnőmet, aztán te, én és a csajom dughatunk.”

Egyből azt gondolnánk, hogy ez valami vicc, és “egy ilyen srácnak úgy sincs barátnője”, hiszen minden szavából hallatszódik, hogy mennyire lenézi a nőket. Nos, ez nem így van, bár azt erősen kétlem hogy ezt a barátnője hallotta volna valaha.

View this post on Instagram

I'm crazy about her ?

A post shared by Tyler (@tylerniknam) on

Sajnos több hasonló alkalommal is láthatunk Trainwrecks-től ilyen megnyilvánulásokat. Szokása kiakadni azon, hogy a nők egyenrangúak a férfiakkal, ezt természetesen mindig az arcukba is dörgöli, főleg ha egy lánynak nem adja annyira a játék.

Mielőtt azt hinnénk, hogy a ban miatt átgondolta az egész ügyet, sajnos nem igazán így van. A Twitteren már bejelentette, hogy csak ideiglenes bant kapott és hamarosan visszatér még keményebben.

 

Az egészben pedig talán az a legszomorúbb, hogy a streamer rajongói számolják a napokat, ráadásul szerintük jogtalanul kapott bant Trainwrecks. A streamernek mellékesen elég nagy rajongótábora van, pont a bunkó stílusának köszönhetően.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva