Counter Strike

Bemutatkozott a francia szupercsapat, ZywOo máris carryzi a csapatot


Az első mérkőzésüket 2:1-re behúzták a 3DMAX ellen, a fiatal srác a csapat és a meccs legjobbja lett.

Írtunk már a srácok bemutatkozásáról, az első meccs ráadásul egészen meggyőzőre sikeredett. A 17 éves ZywOo pedig úgy néz ki, hogy az új felfedezett lehet világszinten, első igazán profi csapatában pedig megmutathatja, mire képes valójában.

Igazak voltak a pletykák, bemutatkozik az új francia sztárcsapat

Kiemelkedő jelentei nem voltak a fiatal játékosnak. Cserébe folyamatosan, stabilan fragelt, ezzel vitte előre a csapatát. A legjobb francia csapat címért zajló versenyben való zárkózást tehát sikeresen kezdte a csapat. És senki nem tudja még, hogy hol állnak meg! Ezen a versenyen pénzdíjazás nincs, cserébe az első helyezett lejut az IEM Chicago 2018-ra, ami nem lenne rossz indulás egy ilyen friss ötösnek. Csoportjukban talán a legnehezebb ellenfelet legyőzték, hátra van még a Space Soldiers és a Spirit. Az egész tornán azonban vannak komolyabb csapatok, mint a VP, az Imperial, vagy az AGO, akikkel később még össze lehet kerülni.

Ahogy láthatjátok, a számokat is ZywOo uralta. 71 kill nem tűnik soknak, de nem voltak szoros pályák, ergo kevesebb kör ment le. A közel 100-as ADR már azért többet mutat meg. Ha így folytatja, sokáig viheti. Persze egy meccs alapján nem szabad nagyon komoly következtetéseket levonni, de könnyen lehet, hogy elhozhatják a francia CS:GO újabb aranykorát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva