Counter Strike

FalleN fullba nyomta a kretént, 5 AWP-s Inferno védelemmel nyertek kört


A MIBR nehéz helyzetből vágott neki az ECS selejtezőknek, de eddig hibátlan a csapat. Sőt, még trollkodni is van erejük.

Az ECS ötödik szezonjának észak-amerikai mezőnyében nem szerepelt túl fényesen az SK brazil csapata. A 10 csapat közül csak hetedikként végeztek, de a bent maradáshoz ez is elégnek tűnt.

Amikor azonban nevet váltottak, a szabályok szerint bukták az automatikus meghívót.

Itt ugyanis ez lehetőség a szervezetet illeti és nem a játékosokat. Az SK-nak tehát bár csapata nincs, egy automatikus meghívója attól még van, az ECS Season 6 amerikai mezőnyébe. A MIBR-nek pedig világelit csapata ugyan van, de meghívója nincs, így a selejtezőkből kellett indulniuk. Az első fordulót azonban isztambuli versenyük miatt lekésték. Így az ellenfél defwinnel jutott tovább, a MIBR pedig alsó ágra került.

Nagy gond persze nincs ezzel sem, hiszen az első két hely jut tovább, vagyis ha a MIBR innen minden Bo3-at megnyer, ott lesznek az ECS Season 6 mezőnyében. Eddig a TeamOne és a Bravado ellen is kisujjból meglett a 2:0-s győzelem, így már alsó ági döntőben vannak FalleN-ék. A könnyű meccseket persze nehéz komolyan venniük a braziloknak, saját szórakoztatásukra pedig néha elmebeteg köröket hívnak.

A Bravado elleni, Inferno CT oldal utolsó körében például egy 5 AWP-s védelmet húztak fel. 12:2-nél mondjuk tényleg belefér.

A legszebb pedig az, hogy le is tudták hozni a kört, ráadásul FalleN még egy pofátlan duplát is beszúrt kedvenc fegyverével. A selejtező mezőnyéből egyedül a complLexity lehetne veszélyes a MIBR legénységére, de mivel két csapat jut tovább, nehéz elképzelni, hogy ne jutna tovább a csapat.

Még az első körös defloss ellenére is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva