Counter Strike

Hivatalosan is beköszöntött az eddigi leghosszabb Operation nélküli időszak a CS:GO történelmében


323 napja sehol semmi, ennyit még a rekord lassúságú Hydra előtt se kellett várni.

Akik már 2013 óta gyűrik a játékot, biztosan emlékeznek rá, mekkora siker volt az első CS:GO Operation. Az Operation Payback 2013 április 26-tól július 31-ig tartott volna, de a nagy népszerűségre való tekintettel végül kitolták augusztus 31-ig.

Innen pedig nem volt megállás, szinte futószalagon jöttek az újabb Operation címek.

Az Operation Bravo három hét múlva (!!!) már ki is jött, és majdnem 5 hónapon keresztül lehetett nyomni. És ez így ment egészen az Operation Vanguardig, ahol elkezdett belassulni a dolog. Addig minden Operation 2-3 hét után jelent meg, a Vanguard volt az első, amire akkor soknak tűnő 40 napot kellett várni. Azóta persze megtanultuk, hogy ez még nem is olyan sok!

A Bloodhuoundra ugyanis már két hónapot, a Wildfire-re négy és fél hónapot, a Hydrára pedig hét és fél hónapot kellett várni!

Ezek után a számok után már mindenki visszasírja a 40 napos várakozást, de nincs mit tenni. A Valve durván belassította az Operation projektet, és egyelőre nem áll szándékukban újra felpörgetni. A következő Operation, már ha lesz egyáltalán, ugyanis már hivatalosan is a legkésőbb érkező Operation.

Jelenleg 323 napja várunk egy új Operation megjelenésére, vagyis több mint 8 hónapja.

Három lehetőséget látunk a következő CS:GO Operation előtt:

  • Váratlanul berobban a semmiből még ősszel, az elégedetlen hangok elhallgattatására.
  • Ilyen hosszú idő után már meg sem jelenik, és a CS:GO átáll egy Battle Pass rendszerre, vagy Season Pass megoldásra az Operation helyett.
  • Az eddigi exponenciális növekedési függvénybe illeszkedve csak egy év úlva érkezik, 2019-ben. Ha ugyanis megnézzük az összes előző 4 Operation megjelenési időpontjait, az alábbi függvényt kapjuk:

Ha tényleg ezt az exponenciális függvényt követi a Valve, akkor kb 2019 nyarán jöhet csak Operation. Ennyi várakozásnál már lehet tényleg az is jobb, ha bejön egy Season Pass rendszer…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva