Counter Strike

Ezredjére is megváltozik Nuke, de frissítést kap a nagy kedvenc Office is


A CS:GO mapok “compatibility” verziója a játék egyik legbiztosabb spoiler forrása. Tökéletesen jelzi, mikor kap frissítést az adott pálya.

CS:GO Official felhasználónévvel a játék fejlesztői egy-egy update előtt “compatibility” verziókat készítenek a pályákról. Ez a változat mindig az aktuális állapotot jelenti, ami lényegében egy biztonsági mentés. Egy visszatölthető állapot a pálya jelenlegi változatáról. A CS:GO Official ezt a verziót mindig publikusan is megosztja a játékosokkal a Steam Műhelyben.

De miért van ilyenre szükség?

Azért, mert ezek a korábbi változatok időről időre előkerülhetnek. Például ha valaki olyan demót akar visszanézni, amit még ezen a verzión játszottak, ezt a pályát kell használnia. És itt jön a spoiler rész!

Egy “compatibility” verzió ugyanis azt is jelöli, hogy jön a pálya új változata.

Hiszen biztonsági mentésre csak akkor van szükség, ha valami változik, és az új verzió már nem lesz kompatibilis a régi demókkal.

Október 1-ei dátummal Nuke és Office is megkapta a maga biztonsági mentését, vagyis ez a két pálya várhatóan alakulni fog a következő Update-ben. Nuke tehát ezredjére is megváltozhat, Office frissítése viszont igencsak meglepő. Hiszen a versenypályákon és az Operation mapokon kívül idén csak Canals kapott hasonló biztonsági mentést a fejlesztőktől. Sokan gondoltak is rá, hogy biztos azért, mert versenymapot akar belőle csinálni a Valve, ez azonban eddig nem következett be.

De hogy egy túszos map “compatibility” verziójára mi szükség van, arról egyelőre fogalmunk sincs.

Nagyon kíváncsian várjuk a következő update-et, és a 60 MB-os Nuke frissítést. És persze azt is, hogy mi és miért változik Office-on?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva