Fortnite

Lezárult a szavazás: megvan a magyarok kedvenc Fortnite szezonja


Több ezer szavazat érkezett a legjobbnak vélt Fortnite Season kapcsán, de a győztes így is csak egy hajszállal nyert.

A Season 6-ot már epekedve várta szinte minden Fortnite játékos, annyira gyengének érezték az ötödik szezont. Kíváncsiak voltunk rá, tényleg igaz amit a közösség mondogat, vagy csak az elégedetlenkedők hangosabbak a többieknél? Tényleg egyre csak gyengül a Fortnite Season rendszerének színvonala?

A kérdések megválaszolását a magyar Fortnite játékosokra bíztuk, szavazást írtunk ki a legnépszerűbb Fortnite szezonról.

A közösség aktivizálta is magát, több ezer válasz érkezett, amit ezúton is köszönünk nektek. Összesen 3635 szavazattal zártunk, amiből kiderült, melyik a magyarok kedvenc Fortnite szezonja:

  • Az élen nagyon szoros csatát vívott a Season 2 és a Season 3 az első helyért. Kettejük között csupán 135 szavazat döntött.
  • Tőlük kicsit lemaradva jött a Season 4, majd a még kevesebb szavazattal a Season 5.

Ez a sorrend beigazolta, hogy a közösség szerint tényleg gyengébbre sikerültek a legutóbbi szezonok. Ezek már nem olyan nagy kedvencek, mint a korábbiak voltak.

A szavazás végeredménye után láthatjuk, a magyar Fortnite játékosok szerint tényleg nem halad jó irányba a Season rendszer.

Reméljük a nagy felhajtással érkező Season 6, amiben a halloweeni event is helyet kap, majd visszahozza a picit megrogyott lelkesedést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva