Counter Strike

ScreaM to G2 confirmed? Még közel sem, de egyre több az árulkodó jel


A jelenleg csak beugróként játszó ScreaM karriere ismét a francia mezőny felé fordulhat.

A G2 tulajdonosa kezdte, shox folytatta, ScreaM pedig megadta a kegyelemdöfést, ami után menthetetlenül elindult a pletyka. Röviden így foglalhatnánk össze a G2 esetleges cseréjét taglaló eseményeket.

Ocelote, a G2 tulajdonosa a gyengén sikerült Major szereplés és az ESL One: New York kiesés után posztolta a fenti sorokat. És ha egy tulajdonos morcos a csapatra, az bizony változásokat hoz, főleg a francia mezőnyben, ahol tudjuk milyen gyorsan változnak a dolgok.

Még aznap este shox és ScreaM triggerelte a forgatások szerelmeseit egy közös képpel, majd másnapra már ismét Ocelote jelentkezett.

A poszt még New Yorkban született, egy nappal az után, hogy kinyilvánította, mennyire csalódott a csapat eredményeibe. És egy nappal az után, hogy egy jót dumáltak ScreaM-mel, aki jelenleg csak beugróként játszik. Nincs szerződés, nincs kivásárlás, szabadon igazolható bármikor.

Főleg akkor, ha még ő is azt írja, hogy Ex6TenZ és kennyS csapattársaként képzeli el a jövőt.

kép

Ha ezek után bármit is mondanunk kellene, arra gyanakodnánk, hogy bodyy vagy SmithZz lesz az, aki átadja a helyét. Egyszerű okok miatt, egyrészt velük nincs közös képe az érkezni vágyó ScreaM-nek, másrészt a Majoron és New Yorkban is ők teljesítettek a leggyengébben.

Egyelőre azonban marad minden a régiben, a G2 jelenlegi felállással várja a folytatást, ScreaM pedig beugró a fnatic-nál.

De valami készül, érdemes lesz odafigyelni rájuk a következő időszakban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva