Fortnite

Vélemény: Ezért tartjuk túlárazott és csúnya skinnek a Skull és Ghoul Troopert


A Season 1-et össze sem lehet hasonlítani a játék mostani állapotával, ezért az ottani skinek miatt is felesleges sírni.

Aki Season 1 óta követi a Fortnite: Battle Royale világát, biztosan emlékszik még rá, hogy mentek akkor a dolgok. Egy viszonylag új játék, eszméletlen drága V-Bucks árakkal.

Nem volt még Battle Pass, csak a shopban, drágán vehető V-Bucks állt rendelkezésre skineket venni.

A Skull Trooper 1200, a Ghoul Trooper 1500 V-Bucks áron futott a shopban. Vagyis kőkemény árat kellett fizetni érte, ha nem volt V-Bucks tartalékunk. Ennyi pénzt pedig a játékosok többsége igenis sajnált, egy még felfutóban lévő játék egyetlen skinjéért kifizetni. És ez teljesen rendben is van!

Az ára mellett pedig a kinézete sem éppen a csúcskategória. Akár kidolgozottságban, akár a tervezés kreativitásában ha összehasonlítjuk az egy évvel későbbi outfitekkel, fényévekre van elmaradva tőlük. A Skull Trooper mellé gyakran használt Reaper csákány is bőven az oké kategória, de semmi extra nincs benne, amitől eldobod az agyad.

Egy Valkyrie, egy Galaxy vagy akár egy Ragnarok is sokkal kidolgozottabb nála. Szándékosan visszatérni egy gyengébb változathoz nem tűnik olyan nagy húzásnak. Biztos vannak, akiknek instabuy, akiknek annyira tetszik ez a skin, hogy azonnal megvennék. De a játékosok többsége inkább csak a presztízs miatt csapna le rá. Hogy elmondhassák, nekik is megvan ez a skin.

De amint elkezdene tömegesen megjelenni a játékokban, úgy vesztené el az egész skin körüli hype az értelmét. És aki annyira meg akarta venni, hamar megunná, hiszen már nem is annyira különleges.

Lehet nem leszünk népszerűek ezzel a véleménnyel, de a közösség többségével ellentétben nem érezzük feltétlenül szükségesnek, a Skull és Ghoul Trooper újbóli megjelenését.

A maga korában túlárazott volt, ezért nem vették meg túl sokan, most viszont már nem elég szép és kidolgozott a mostaniak mellett. Ha megjelenne 1200-ért most, a Battle Pass segítségével biztos sokan ki tudnák farmolni az árát, szóval nem tűnne drágának. De exkluzívnak se lenne többet, az biztos. És szebb se, mint amilyen most.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva