Counter Strike

Némaság, téves hitbox és falon átlógó fejek – az új CT modellek új hibákat is hoztak


Az új FBI modellek nem sikerültek tökéletesre, a közösség összegyűjtött pár azonnal feltűnő bugot.

Nuke, Agency és Office új CT modelleket kapott a legutóbbi frissítés során. Az eddigi FBI csapatot egy felturbózott külsejű csapat vette át:

A nagy lelkesedés miatt a játékosok egyből rá is vetették magukat az új modellekre. A próbálkozások pedig gyorsan rávilágítottak néhány azonnal feltűnő hibára is. Mutatjuk mivel érdemes vigyázni az új modellek kapcsán:

  • Ugrás közben a modell feje ha túl közel kerül a plafonhoz, nyaktól felfelé eltűnik. A probléma ezzel csak az, hogy a CT ebből semmit nem érzékel. Így ő simán tud az ellenfélre lőni, az ő feje viszont a hiba miatt nem mindig látszódik.
  • Mivel eredetileg csak túszos mapra lett tervezve az FBI csapat, Nuke-on téves voice line-t használnak. Agency és Office esetében teljesen oké a “Let’s not lose a hostage” kör eleji voice line, de a bombás Nuke-on el kellene neki egy új.
  • A modellek hátizsákja megnőtt az előző modelléhez képest, de a hitbox ugyanakkora maradt. Sokak szerint érdemes lenne itt is lecsökkenteni a táskát, hogy a kilógó, de ellőhetetlen zsák ne legyen megtévesztő.

  • A fegyver megvizsgálása közben, saját ruhaujján lóg keresztül a fegyver.

Egyik sem játékromboló hiba, de a hitboxra és a falon átlógó fejre azért ráférne egy hotfix.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva