Counter Strike

Megvan a bizonyíték: elindult a Source 2 motor átültetése CS:GO-ra is


A legutóbbi UPDATE fájljai között bukkantak a Source 2-es dátum és időformátumok jeleire.

Október 4-ét valamiért úgy érezzük, érdemes lesz felírni a CS:GO történelem krónikás könyveibe. Egyrészt, mivel fontos újdonságok érkeztek a reggeli frissítés 120 MB-ja között. Bekerültek az új CT modellek, az MP5-öt vihetjük Matchmakingre is, változott több versenymap is:

Másrészről viszont a legutóbbi CS:GO UPDATE a rengeteg újdonság mellett rejtett híreket is hozott.

Például a régóta várt Source 2 motor első hivatalos nyomai is felbukkantak a játékfájlok között.

Egyelőre a dátum és időbeállítások hivatkoznak csak rá, de hát valahol el kellett kezdeni, ez tény. Viszont a játék központi adatforrását képző “resource/csgo_english.txt” fájlban egy ilyen nyom teljesen egyértelmű bizonyítéknak tekinthető a Source 2 várható érkezésére.

“Oh, one other thing, not that Source 2 might be a certainty anytime soon, Source 2-style dates/times have been added to the csgo_english file”

Az apró utalást feltáró kommentelő jól írja, hiszen tény, hogy nem mostanában lesz.

A Source 2 érkezését továbbá alátámaszthatja a Valve újabban alkalmazott fejlesztési politikája is. A Panorama UI érkezésekor azt mondták, azért nem jött láda és Operation, mert ezzel a nagyobb volumenű fejlesztéssel foglalkoztak egyedül. Semmi másba nem kezdtek bele, amíg a Panorama el nem készült. Késett ugyan jó sokat, de végül csak megjött.

A helyzet az, hogy láda, Operation és egyéb frissítések terén azóta sem villog a Valve, így feltételezhetően ismét valami sokkal fontosabb készül. Valami annyira nagy, hogy semmi mással nem foglalkoznak ismét, csak azzal.

A játékfájlokból kiindulva ez könnyen lehet a Source 2 motor érkezése a CS:GO mellé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva