PUBG

Tippek-trükkök: Így találj meccset 2 perc alatt


Pár trükk segítségével kiküszöbölhetjük a meccskeresés hibáit.

A 22. update jött, látott és tört-zúzott sajnos sok játékos gépén. A legtöbb problémát jelenleg a régiózár és az e miatt elnyúlt meccskeresés okozza. Előre leszögezném, hogy precíz 100%-os megoldás nincs a hosszú keresési idő ellen, hiszen ezt a problémát csak a PUBG Corp. tudja megoldani, viszont szerencsére van pár praktika, ami bevált és bátran ajánlom másoknak is.

  1. lépés: Az anti-cheatet induláskor kapcsold ki
  2. lépés: Nyomás a lobby-ba, hívd meg a haverokat (ha nem solo-ban nyomod) és állítsd be a meccskeresési feltételeket.
  3. Indítsd el a keresést. Ha 2-2,5 percnél tovább keresi a meccset, akkor állítsd meg a keresést és töltsd újra a lobby-t (ha többen vagytok MINDENKINEK újra kell töltenie a lobby-t)

Fontos: Ha valaki nem látszik a lobby-ban vagy nem látsz  rajta ruhákat, akkor mindenki töltse újra a lobby-t.
Lobby újratöltés: Jobb felül (kis fogaskerék) – refresh lobby

Ezzel a módszerrel játszva tegnap este 2 percnél egy alkalommal sem vártunk többet squadozás alatt, pedig volt különböző játékostársakkal játszottam, továbbá a ping is teljesen rendben volt minden esetben (100 alatt).  A végső megoldásnak pedig ott a Qucik Join, de ezzel le kell mondanunk a pályaválasztás lehetőségéről .

Több, mint valószínű, hogy a PUBG Corp. is tud a problémáról, ennek ellenére még mindig nem reagáltak semmit a panaszokra (pedig van belőlük bőven).

Update: 

Javították is a hibát, ehhez csupán újra kell indítani a játékot és letölteni a frissítést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva