Counter Strike

Pár nap és hivatalosan is bejelenthetik a Vitality ötösét, a játékosok Párizsba utaztak tárgyalni


A francia székhelyű esport csapat kőkemény lineuppal szállhat be a CS:GO-ba.

A francia CS:GO hatalmas pofont kapott az EnVyUs döntésekor, a szervezet ugyanis kivonult az európai CS:GO mezőnyből. Kirúgták francia játékosaikat és amerikai ötössel próbálkoznak tovább. Ezzel nem csak a G2-ből kiforgatott NBK és apEX, de még vagy 7 francia játékos maradt csapat nélkül.

Felröppentek ugyanis a pletykák egy új francia szupercsapatról, akik a G2-ból kiforgatott páros, és az EnVyUs-tól kirúgottak krémjéből építene francia csapatot. Plusz az aAa szupertehetségét, ZywOo-t vinnék ötödiknek.

A pletykák pedig október elején szép lassan valósággá kezdtek válni. A csapat tényleg összeállt, első versenyükön egyelőre a WaterboyZ néven.

A srácok eredményei egyelőre meggyőzőek, nulla gyakorlással sem buktak még meccset együtt. Talán ennek is köszönhető, hogy tényleg karnyújtásnyira van tőlük az új szerződés.

ZywOo-t már kivásárolták az aAa csapatából, és az ötös tagjai a hétvégén Párizsban jártak az új megállapodás miatt:

A WaterboyZ leigazolása tehát igazából már tény, a kérdés csak az, mikor érkezik a hivatalos bejelentés.

A VaKarM.net posztja nem említi név szerint az ötös tagjait, ami a G2-s fejlemények tükrében nem is csoda. A G2 tagjai közül ugyanis mindenki aláírta szerződésének meghosszabbítását, kivéve kennyS. A sztár AWP-st sokan lelki szemeikkel már a félig a Vitality formálódó ötösében látják, neL azonban még az elején lelőtt bármilyen ilyen pletykát:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva