Fortnite

Mekkora ötlet! Egyetlen estére, mint halloweeni jelmez minden skin ingyenesen elérhető lenne


Ha már a Halloween úgyis a jelmezekről szól, és a Fortnite világában bőven akad belőlük, miért ne válogathassunk kedvünkre az összes közül?

A tengerentúl hatalmas divat a Halloween, de egyes elemei már bőven begyűrűztek Európába is. Az Egyesült Államokban a gyerekek édességet gyűjtve, ijesztő vagy éppen vicces jelmezekben járják a környék utcáit egy egész estén át. Európában inkább csak a jelmezes bulik hódítanak, de az esti jelmezes beöltözés mindkettőnél adott.

Ha tehát úgyis főleg a jelmezekről szól a Halloween, miért ne szállhatna be egy jó fej akcióval a Fortnite is.

Hiszen biztosan rengeteg olyan játékos van, fiatalok és idősek között egyaránt, akinek kedvenc skinje nem várakozik minden indításnál a raktárban. Vagy nincs is pénze rá, vagy nem látta még a Shopban és nem volt alkalma lecsapni rá.

De olyanok is akadhatnak, akik szeretnék megnézni előtte a skint játék közben, és utána nyugodtabb szívvel szórnák el rá féltve őrzött V-Bucks tartalékaikat.

Egy egész estés jelmezes bulinak nem is kérdés, mindenki örülne a játékosok közül.

Az Epic-nek pusztán annyit kellene csinálnia, hogy pár órára minden játékos számára minden egyes skint elérhetővé tesz. Semmi vásárlás, csupán próba jelleggel. Ha belépünk a profilunkban, az összes valaha kiadott skin megjelenne a lehetőségek között, azt a jelmezt ölthetné mindenki magára, amit csak akar. Halloween este a Fortnite meccseit is elözönlenék a legjobb jelmezek, mindenki abban játszhatna, amire a legjobban kíváncsi, vagy amire már régóta vágyakozott. Felfoghatjuk jótékonysági cselekedetnek, reklámfogásnak, speciális eventnek, vagy aminek akarjuk.

Ezzel feloldhatná az Epic az örök sírást is a ritka skinek után. Megtartani ugyan nem lehetne, így például a Skull Trooper megmaradna exkluzív ritkaságnak. De egy estére, pár meccs erejéig bárki magára ölthetné, így talán kevésbé követelnék vissza a játékba a ritka outfiteket.

Az este garantáltan rengeteg játékost vonzana, és garantáltan kedvet csinálna a vásárlásokhoz is. Ezzel az estével lényegében mindenki csak nyerhetne, ti örülnétek egy hasonló Epic meglepetésnek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva