Counter Strike

Csak azért mert MP5? Igen, tulajdonképpen igen – A két új skin eddig tarol a piacon


Végre olyan ládák is léteznek, amiből nem bánjuk ha kék, vagy fehér skint pörgetünk ki.

A 2018-as Inferno és Nuke Collection darabjai között több izgalmas és tetszetős skint is találunk. De kétségkívül az új fegyver, az MP5-SD mellé érkezett skinekre kíváncsi mindenki a leginkább. Mióta a két láda bekerült a rankup droppok közé, mindenki ezekre feni a fogát. Hiszen akár egy fehér vagy sötétkék skinnel is befigyel a 20 dolláros drop.

Az MP5-re ugyanis összesen ez a két skin elérhető jelenleg, semmi más. Értékük emiatt most még az egekben jár.

Az Inferno Collection darabjaként megjelent Dirt Drop skin egy teljesen hétköznapi kinézet. Fekete alapon még feketébb csíkozás és ennyi.

Besorolása szerint a leggyakoribb darab, a fehér kategóriába esik. A piacon mégis 10 dollárnál is többet fizetnek egy Factory New példányért!

Összehasonlításképp a szintén Inferno Collectionben szereplő, szintén fehér skinek közel sem érnek ennyit. Egy Factory New MP9 Slide 0,6 dollárt ér, egy Factory New AUG Sweeper 0,3-at.

Vagyis az MP5 az ugyanolyan ritkaságú daraboknál az Inferno Collection esetében 15-ször annyit ér.

A Nuke Collection részeként játékba kerülő Co-Processor esetében még durvább a helyzet, ez ugyanis még jól is néz ki.

Ez már picit ritkábban esik, sötétkék besorolással pont középen található. Két ritkább és két gyakoribb kategória is akad nála a ládán belül. Értéke azonban így is brutális, 30-40 dollár közötti áron is eladtak már rengeteget.

A szintén Nuke Collection elemeiként szereplő, további sötétkék skinekkel összehasonlítva itt is nagy az eltérés. A P90 Facility Negative skinért Factory New állapotban 2,5 dollárt kérnek a piacon, a P250 Exchanger szintén hibátlan állapotban 2 dollárt ér.

Látható, hogy itt már 20-szoros pénzt is érhet egy MP5 skin a hasonló ritkaságú darabokhoz képest.

A 2018-as Inferno és Nuke láda tehát jelenleg olyan, mint egy új láda a megjelenés pillanatában. Mivel rankup esetében kaphatjuk, mindenki gőzerővel tryhardol a rankupért, és reménykedik az MP5 dropban. Ha ugyanis összejön, minimum 20 dollárt hoz a konyhára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva