League of Legends

Hamarosan megérkeznek a Tales of the Rift skinek – Videó


Elég erős lesz a Halloween idén is!

Idén három teljesen új karakter kinézettel fog bővülni a League of Legends, a Tales from the Rift legújabb három tagja Ekkora, Kledre, valamint Jannára fog érkezni hamarosan.

Frissült a PBE és felkerültek tesztelésre a 8.21-es ciklusban várható új tartalmak. Az egyensúly változások mellett természetesen a Riot Games a skineket is leteszteli ilyenkor, így végre “akció” közben is megnézhetjük magunknak a legújabb megvásárolható tartalmakat.

Az első betekintést a fent látható hivatalos videóban kaptuk a Riot Games-től, ám itt csak szummázva láthattuk az őszi terveket. Janna és Kled új skinjének modellje ugyan jól látható volt, ám Ekko modelljét nem tudtuk rendesen szemügyre venni.

Egészen idáig. A török League of Legends Twitter fiók ugyanis nemrég közölt egy rövid videót, amiben mind a három érkező skin Recall animációját láthatjuk.

Ekkot zöld hajjal látta el a tervező/fejlesztő csapat, valamint egy fa bunkót és csontváz tematikájú jelmezt kapott. Mindezek mellett a lila színnek lesz még fontos szerepe a képességanimációi során.

Janna új kinézete egyáltalán nem váltja meg a világot, több Bewitching skint is láthattunk már a játék története során, ugyan azt a vonalat folytatják, csak ezúttal a támogató kapott belőle egy verziót.

Kled viszont végre megkapta a hőn áhított új kinézetét, megjelenése óta egyetlen skinnel szüttyögött, s legújabb kinézete igazán jópofára sikerült, valószínűleg a legtöbb Kled-játékos be fog rá ruházni. A vámpíros tematika igazán jól illeszkedik a karakterhez, főleg, hogy Skaarl is “denevéresedni” fog idén Halloweenkor.

 

Az új skinek valószínűleg a 8.21-es frissítéssel fognak érkezni az éles szerverekre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva