Fortnite

Megjött a pestis?! – Egy rakás új skin érkezett a v6.02-vel


Igazi dömping van a mai nap.

Ezúttal sem ússzuk meg teljesen új tartalmak nélkül, a Skull Squad bejelentés után a Fortnite legújabb frissítéséből előkerült jó pár teljesen új Item Shop tartalom.

Outfitek, Gliderek, Harvesting Toolok és Emote-ok tömkelege bukkant fel a forrásfájlokban, ezúttal már teljes gőzzel a halloweeni hangulatra koncentrálva. Ezúttal is kaptunk egy-két komolyabb, valamint egy-két egyáltalán nem komoly kinézetet, az egyik kedvencünk a “maffiózó tökfej”, valamint a pestis doktor duó.

A v6.02-ben talált kozmetikai tárgyak – Epic Games

Láthatjuk, hogy néhány már megjelent tartalom is rákerült a képre, ez azt jelenti, hogy az Epic Games teljesen új rendszerrel próbálkozott a Dark Bomber megjelenésekor, így lehetséges, hogy a jövőben már nem lesz lehetőség arra, hogy előre kiderüljenek az érkező skinek, ugyanis az Outfithez tartozó Back Blinget csak a v6.02 megjelenése után jelezte új tartalomnak a rendszer.

 

A Skull Squad visszatérésével a tulajdonosok kapni fognak egy küldetéssorozatot, amivel továbbfejleszthetik majd a meglévő Skull skinjüket. Mint láthatjuk, mind a Trooper, mind pedig a Ranger új stílusokat fog kapni.

Néhány közeli az új skinekről, hála az FNBRLeaks Twitter fióknak (Az előnézetek furcsán jönnek be, a képekre kattintva viszont jó minőségben tekinthetők meg a skinek):

 

 

 

 

Természetesen ha ezeken felül bármi újdonság felkerül még a világhálóra, frissítjük cikkünket!

Borítókép: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva