Hearthstone

Figyelsz, Blizzard? Így lehetne egy csomó helyet spórolni a Collection Managerben


Egy koncepció, ami átláthatóbbá tenné a gyűjteményt.

A Golden lapoknak több előnyük is van a Hearthstone-ban: aki például szereti a csilivili kártyákat, az akár egy komplett decket is összetehet belőlük, akiknek pedig nem jelentenek semmit, azok kellemes kis extra profitra tehetnek szert azzal, hogy jóval több dustra lehet őket beváltani. Van azonban egy jókora hátrányuk is:

borzasztóan sok helyet foglalnak el a Collection Managerben.

Ez leginkább azért kényelmetlen, mert amikor pakliépítés során lapozgatjuk a gyűjteményünket, akkor egy csomó kártya duplán kerül a szemünk elé, ami több helyet és több oldalt is jelent egyben. Ezen pedig a Golden lapok betörése sem segít, hiszen a Basic kártyákat nem lehet betörni, ami minimum 133 darab duplikációt jelent.

Erre a problémára mutat egy szuper megoldást a Hearthstone Mathematics csatorna legújabb videója, amiben helyspórolás gyanánt egy slotra kerültek az egyes lapok normál, illetve Golden verziói. Magában a gyűjteményben mindig az arany változat van felül, ha pedig rákattintunk az adott kártyára, akkor egymás alatt láthatjuk a két verziót és váltogathatunk közöttük.

Nem egy komplikált megoldás, meg kell hagyni, mégis rengeteg helyet lehetne vele spórolni, ami kevesebb lapozgatást és gyorsabb pakliépítést eredményezne. Korábban többen is előhozakodtak már egyébként ehhez hasonló ötlettel, a fenti azonban az egyik legjobb verzió, amit eddig láttunk.

Érdemes megnézni a komplett videót is, hiszen működés közben is látható benne az “új” menürendszer, beleértve a gyűjtemény és kártya nézetet, illetve a craftolást és a disenchantolást. Reméljük, hogy a Blizzard is merít némi ihletet az ötletből, hiszen a folyamatosan bővülő lapkészlet mellett éppen ideje lenne már kicsit gatyába rázni a Collection Managert!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva