Counter Strike

“Dögölj meg a családoddal együtt!” – durván nekiment k0nfignak a meccs után, az AVANGAR egyből kirúgta


Egy 300 dolláros fogadás elvesztése miatt akadt ki az AVANGAR alkalmazottja.

Az OpTic Gaming esélyesként várta az ENCE elleni meccset a StarSeries elődöntőjében, de a végeredmény máshogy alakult. A dán csapat 0:2-re kikapott és ki is esett a kijevi LAN-ról. A meglepő eredményen biztosan sokan elbukták fogadásukat, az AVANGAR egyik alkalmazottja például 300 dollárt veszített.

Ezzel önmagában még semmi gond nem is lenne, ha nem kívánta volna k0nfig és egész családja halálát egy privát üzenetben.

K0nfigot egy percig sem kellett félteni, azonnal megosztotta mindenkivel a minősíthetetlen írást. Az AVANGAR alkalmazottja vélhetően nem mérte fel kellő alapossággal a következményeket, a csapat ugyanis szinte azonnal kirúgta.

Amellett pedig, hogy elvesztette állását, a tettes vycheslawcsgoo Twitter profilját azonnal törölték a közösségi oldalról. A bocsánatkéréshez újat kellett készítenie.

Sőt, egy elnézést kéréssel be sem érte, rögtön kettőt küldött:

Pontosan tudjuk k0nfigról mekkora arca van. De egy ilyen határt, amit most vele szemben átléptek, sosem sért meg a dán játékos. Még akkor sem, ha egy 80 000 forintos veszteség éri. Ilyet normális ember nem kíván a másiknak, még viccből sem! Reméljük vycheslawcsgoo is tanult az esetből, drága tanulópénz volt, de megérdemelte.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva