Fortnite

Durr Burgeres kezeslábas, pusztító pókok – Megérkeztek a v6.10 legújabb skinjei


Ez igen Epic Games! A v6.10-es ciklus egész masszívra sikerült!

Az Epic Games ezúttal nem szórakozott, a v6.10-zel érkező kozmetikai tárgyak igazán stílusosra sikerültek. A múlthéten ráakadtunk a Hollowhead kinézet “olcsó” megoldására, viszont ezúttal nem beszélhetünk könnyű útról. A világhálóra kikerült új Outfitek igazán egyediek lettek, szinte biztos, hogy nem fogják megkímélni a pénztárcánkat.

Ezúttal is a TwoEpicBuddies Twitter fióknak köszönhetjük a gyors adatbányász munkát, az Epic-nek pedig a minőségi munkát. A leak hullám első csapása során elénk került egy jópofa Durr Burger mintás kezeslábasban akciózó női modell, egy húsvér sógun, valamint egy másvilági duó, akik szinte biztos, hogy több ezer dollárt fognak termelni a kiadónak, elvégre félelmetesen keményre sikerültek.

TwoEpicBuddies – Twitter

Ahogy láthatjuk igazi tematikus csomagok hullottak a nyakunkba a v6.10-nek köszönhetően. A sógun is Gliderrel, Harvesting Toollal, valamint Back Blinggel fog gazdagodni, míg a pókstílust magukban hordozó pusztító kettős is megkapja az összes kategória saját kiadását.

Íme a fent látható új Outfitek megnevezései:

  • Onesie (Durr Burger mintás kezeslábas)
  • Guan Yu (Sógun)
  • Spider Knight (A férfi modell)
  • Arachne (A női modell)

A modellek egyesével:

Spider Knight – FNBRLeaks
Arachne – FNBRLeaks
Guan Yu – FNBRLeaks
Onesie – FNBRLeaks

Szinte biztos, hogy érkezni fognak új Emote-ok is a frissítéssel, ám azoknak a nyomára még sajnos nem bukkantak rá az adatbányászok. Cikkünket természetesen folyamatosan frissítjük!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva