Hearthstone

Magyarok a Top 200-ban, Kripp még “álnéven” is uralja az Arenát – íme szeptember legjobbjai


A Blizzard közzétette az előző hónapra vonatkozó Ranked és Arena toplistákat.

A szokásosnál kicsivel később ugyan, de megérkeztek a hivatalos Ranked és Arena eredmények a Blizzardtól a szeptemberi hónapra vonatkozóan, így láthatjuk, hogy kik teljesítettek a legjobban a legutóbbi szezonban.

A jó hír az, hogy ismételten vannak magyarok a Top 200-ban. A legjobban ezúttal SteveFrench teljesített, aki a legjobb százban zárta a hónapot, exigo épp hogy csak kiszorult a Top 100-ból, viszont két szerveren is kiemelkedően teljesített, mellettük pedig CheeseHead is erős szezont tudhat a háta mögött. Gratulálunk a magyar srácoknak!

  • SteveFrench – EU #63
  • exigo – EU #109, NA #127
  • CheeseHead – EU #131

A Ranked eredmények mellett érdemes említeni pár szót a hónap legjobb Arena-játékosairól is. Egészen pontosan A legjobb Arena-játékosról, a népszerű streamer, Kripp ugyanis immáron harmadik alkalommal szerezte meg az első helyet a rangsorban, mióta a Blizzard közzéteszi az eredményeket. Annyi csavar ugyan van a dologban, hogy Kripp az egyik alternatív accountjával (LettuceKing) érte el a 8.8-as átlagot, de a lényegen ez nem változtat, hiszen pontosan tudjuk, hogy ki áll a név mögött.

(A rangsor mindenkinél a legerősebb 30 egymást követő Arena menet győzelmi átlagai alapján készült.)

Bízunk benne, hogy az októberi szezon végeztével is hasonlóan erős eredményekről tudunk majd beszámolni a magyarok kapcsán!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva