Call of Duty

Shroud elárulta a “titkát” – Ezért ilyen jó játékos


Cheat? Nyilván nem, hiszen shroudról van szó, ennél sokkal egyszerűbbre kell gondolni.

Rengeteg alakalommal vetődött már fel a kérdés, hogy mitől ilyen jó játékos shroud. Rengetegen gyanúsítják csalással az ex-profi játékost, de aki régebb óta követi, az egész biztosan rájött, hogy Mike hihetetlen reakcióidővel rendelkezik, erre pedig a játéktapasztalata pedig csak rátesz egy lapáttal. Shroud végre elárulta, hogy hogyan lett ilyen jó, ebben pedig nagy szerepe volt az édesapjának, aki a igencsak oda volt PC-kért és a játékokért.

“Úgy 5-13 éves korom között egy olyan házban nőttem fel, ahol 5 gép volt egymás mellé kötve a pincében (ez volt a LAN setup, a haverok miatt). Szóval minden egyes nap, minden hétvégén hosszú órákon keresztül, megállás nélkül játszottam. Minden egyes kib*szott nap.”

Ilyen atyai támogatás mellett érthető, hogy ilyen jó játékos vált belőle. Míg más fiataloknál meg van szabva az, hogy mennyit ülhetnek a gép előtt, addig shroud gyakorlatilag non-stop játszott, ameddig csak a kedve tartotta. És úgy tűnik, hogy bevált a módszer, hiszen hihetetlen népszerű játékossá vált és azóta is dollármilliókat keres évente azzal, hogy csak játszik gyakorlatilag. Persze ez a nevelés rengeteg buktatóval járhat, egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenkinek így kellene nevelni a gyerekét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva