Counter Strike

Köszönjük Valve – Tök fejű csirkék helyett végre egy igazi Halloween játékmód érkezett


Igazán kitett magáért idén a fejlesztő csapat, még ha nem is lett tökéletes a Halloween Event.

A legújabb CS:GO UPDATE nem csak az új Cobblestone-t hozta el nekünk, hanem egy teljesen váratlan Halloween játékmódot is. Eddig minden évben a tök fejű csirkék voltak a maximum, amit a Valve-tól kaptunk.

Ezúttal azonban szellem alakban járkálhatunk a mapon, nem unatkozunk tehát halálunk után sem.

Casual, Demolition és Flying Scoutsman módokban a halott játékosok szellemként kisértenek a következő kör kezdetéig. Elméletileg a szellemekre az alábbi tulajdonságok jellemzőek:

  • Csak a többi szellem és az observerek látják őket.
  • Használhatják a graffitiket.
  • Interakcióba tudnak lépni bizonyos tárgyakkal (labdák, üvegek stb.)
  • Irányíthatják a botokat.

Ezek alapján tehát nem zavarják a még életben maradt játékosok látását, nem ölhetik meg őket, nem szedhetnek bombát. Vagyis nincs hatásuk a kör hátralevő részére, maximum zajt csaphatnak, vagyis teszik amit egy szellemnek kell, ijesztgetik az élőket.

Gyakorlatilag azonban sebezni is tudnak, ahogy a mellékelt videó is bizonyítja:

Természetesen a csirkék sem úszták meg, belőlük is apró kísérteteket csinált a Valve. Valamint egy kis csavart is vittek a csirkék életébe, zombivá tudnak alakulni. Ehhez nem kell mást tennünk, mint szellem üzemmódban keresni egy szellem-csirkét, és lekéselni.

Illetve az új Cobblestone is halloweeni hangulatba öltözött, a pálya tele van koporsóval, szellemekkel és mécsesekkel. Csak erős idegzetűeknek ajánlott este 10 után:

Összességében tehát, még a hibákkal együtt is örülhetünk, hiszen végre egy igazi halloweeni eventet kaptunk a CS:GO-ba is.

Reméljük a fejlesztő csapat megtartja jó szokását, már alig várjuk a karácsonyi szánkóversenyeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva