Counter Strike

VÉLEMÉNY – Nagyon reméljük, hogy ez a borzasztó rossz Cobblestone még nem a végleges változat


Irtó gyengére sikerült az új Cobblestone, ebben a formájában tökéletesen alkalmatlan arra, hogy versenymap legyen.

Kedd este megérkezett a legújabb CS:GO UPDATE, mely vegyes érzéseket váltott ki a játékosokból. A frissítés Halloween Event része 10/10. Végre nem csak tök fejű csirkéket kaptunk a Valve-tól, hanem egy hangulatos halloweeni eventet. Szellemekkel, zombi csirkékkel és egy félelmetes esti pályával.

A probléma csak az, hogy ez a félelmetes pálya éppen Cobblestone lett. A felújítás miatt kivett Cobble legújabb változatát nem éppen ilyennek képzeltük el. Egy évig hevert a felújítás homályában, de az eltelt idő inkább csak ártott neki. Ebben a formájában maximum a Halloween Event végig húzhatja, teljesen alkalmatlan az 5v5-re.

  • Ahogy a térképen is látható, rengeteg értékes pályarészt egyszerűen kivettek belőle. Terror kezdőről nem lehet egyenesen B-re menni, ezzel megölték a gyors B köröket.

 

  • B rakón a hosszúnál található dobozokat két fektetett koporsó váltotta fel, így már nem lehet elbújni mögé afterplant szituban.

  • Közép és Boci sincs összekötve, vagyis csak két teljesen külön folyosón lehet A-ra menni. Nincs átjárás a kettő között, ami megint csak csökkenti a taktikai variációkat. Középen elég letartani a bejáratot, fixen nem tudnak oldalba és hátba lőni védekezőként.

  • Terror oldalról már csak ugrásból lehet boci felé menni, a gyors köröket itt is akadályozza a fal. Eddig a boltív alatt csak rohanni kellett folyosó felé, most már rá se látunk elsőre.

  • A bombarakók közül A site teljesen nyílt terep lett, kivitték a tér közepére a plantoló helyet, szinte semmilyen fedezék nincsen.

Ezek után az már csak hab a tortán, hogy a sötét CT modellek szinte láthatatlanok ebben az éjszakai hangulatban. Egy ennyire faék egyszerűségig lebutított map egyszerűen nem lehet betenni a versenymapok közé. Cobbelstone tehát vagy megmarad ebben a formájában egy rossz pályának, vagy a fejlesztők kezdhetik újra az egészet.

Bizakodásra adhat okot, hogy a jelenleg lezárt pályarészek ugyanúgy ott vannak, csak rájuk menni nem lehet. Él tehát a remény, hogy a mostani Cobblestone csak egy ideiglenes, halloweeni változat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva