Fortnite

Minden infó egy helyen a vadonatúj Fortnite Zombikról: a spéci fegyvertől a jutalmakig


A Fortnitemares érkezésével bekerült a Battle Royale módba is a zombi hadsereg, lássuk miért is fontos ez nekünk?

A legújabb UPDATE során az Epic Games ügyes ötvözetet talált ki a Battle Royale mód és a Save the World játékmód között. Lényegében beletették a StW kicsinyített mását a BR módba.

Menjünk végig a legfontosabb kérdéseken, amik az új zombik kapcsán felmerülhetnek bennünk.

Mi ez a zombi mód?

Külön játékmód helyett az Epic Games a BR módba is beépítette a zombikat. A normál játékban, tehát Solo, Duo és Squad meccseken is szembe jöhetnek a zombik, amik lényegében pályaszörnyek.

Hol találom a zombikat a pályán?

A zombik széttört Cube darabjai mellett találhatóak. Ilyen fertőzött darabból két fajta található a mapon, léteznek nagyobb és kisebb darabok is. A nagyobb darabok a szigethez közeli, fertőzött területeken találhatóak, ebből több zombi érkezik. A kisebb darabok bárhol előfordulhatnak a pályán.

A széttört Cube zombikat spawnoló darabjait szintén megsemmisíthetjük. Ezzel vethetünk véget a folyamatosan érkező zombi hullámoknak.

Hogyan öljem meg őket és a Cube darabot?

Csak simán lőni kell őket, amilyen fegyver a kezünk ügyébe kerül. Érkezett természetesen spéci zombi-vadász fegyver is, az Epic ritkaságú Fiend Hunter Crossbow. A zombik ellen 160-at sebez, földön, ládákban és Vending Machine-ben is található:

Miért jó, ha megölöm őket?

Mivel képesek sebezni, már csak önvédelemből sem árt végezni velük, és a Cube darabbal, amiből spawnolnak. Emellett azonban további 3 hasznos érv is szól a zombi-aprítás mellett:

  • A megölt zombik pajzsot töltenek jutalmul, vagyis lényegében minden leszedett zombi gyógyít minket
  • A zombik és a Cube darab képes lootot is dobni, ami szintén segít minket a további harcok során
  • A Fortnitemares idején minden nap spéci küldetések is vannak a játékban. Az egyik szerint zombikat kell gyilkolni, a másiknál AR-rel vagy pisztollyal kell sebzést osztani a zombikra. Egy harmadikban pedig fertőzött területeket kell meglátogatni, ahol szintén zombik lesznek. Érdemes kipörgetni ezeket a küldetéseket, mert egyedi Dark Engine jutalmat kap, aki végignyomja:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva