PUBG

A javítások napja: A PUBG Corp. bocsánatot kért mindenért és javították a legtöbb hibát


Végre egy jó nap, mindenki mehet vissza nyugodtan játszani!

A tegnapi nap ismét kissé kaotikusra sikeredett, de mivel aznap adták ki a 23. update-et, így erre már számítani lehetett. Előjött egy eddig még ismeretlen TPP/FPP bug, emiatt pedig a játék anti-cheat rendszere bannolgatásokba kezdett. Ezen felül pedig volt még egy olyan feltehetőleg szerverhiba, ami nem engedte belépni a játékosokat a menübe, így többen játszani sem tudtak.

A lobby hibát egész hamar, mindössze pár óra alatt javították, a TPP/FPP glitch-et viszont elég sokáig húzták, de ma reggelre ez a hibajavítás is megérkezett, ehhez csak a Steam klienst kell újraindítani és letölteni a legújabb update-et. Azoknak is jó hírekkel szolgáltak, akiket pedig a hiba miatt tévesen bannoltak.

“Az anti-cheat csapatunk kivizsgálta az utóbbi téves bannok helyzetét és egy különös specifikus feltételt találtak, ami számos játékos indokolatlan bannolásához vezetett. Ezt a problémát sikerült orvosolni. Azoknak a játékosoknak, akiket ez a probléma érintett,  feloldottuk a banját. Kérem fogadjátok őszinte bocsánatkérésem.”

Egyedül egy problémával nem tudtak megbirkózni, ez pedig az ajándék skinek, amit a PUBG Halloweenre terveztek, ezt utólag visszavonták, ugyanis a Supply rendszer hibái miatt nem tudták megoldani, hogy megkapja az összes játékos az ajándékokat Erről egyébként semmit nem kommunikáltak twitteren, csupán áthúzták a szöveget az eredeti bejegyzésben.

Minden visszaállt a rendes kerékvágásba, ehhez pedig a szokásos 1 napnak kellett eltelnie, bár a repülőből ugráskor előforduló bug még mindig nem lett kijavítva, de reméljük mihamarabb intézkednek. Azért az látszik, hogy próbálnak a játékosok kedvére tenni, a hibák miatt pedig végre elnézést kérnek, nem halad olyan rossz úton a cég.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva