Counter Strike

Dupla győzelemmel kezdett a Hyperion, két meccsel közelebb vannak a LAN döntőhöz!


A szerb PSYCHOACTiVE csapatát tudták két pályán legyőzni a magyarok, jöhet a román ellenfél.

Ahogy már korábban megírtuk, a Hyperion automatikus meghívást kapott a legjobb nyolc közé az ESL-től. A jó hír az, hogy innen 4 csapat megy a LAN döntőkre, a rossz viszont, hogy nagyon erős a mezőny.

Nagyon igyekezni kell a srácoknak, ha szeretnének LAN-on is bizonyítani.

Hivatalos: Az ESL szerint a Hyperion az ország legjobb csapata!

Kétszeres körmérkőzés van, azaz mindenki játszik mindenkivel 2 meccset, a legjobb négy jut tovább. Az első akadályt sikeresen is vették a srácok, tegnap este két pályán verték el a szerbeket. A jelenleg állás tehát még nem árul el sok mindent, de akkor is jó ránézni!

Infernón 16:8-ra tudtak győzni a magyarok, tulajdonképpen az ECO kobrává avanzsált hussaR és remaiN hathatós segítségével:

Itt tulajdonképpen a kör is elmegy, ha remaiN nem lövi be azt a négyet. Kisebb aimfest az elején, majd 10 golyóból 3 ember hal.

Cache már egy fokkal forróbb volt. Ott is magabiztos magyar fölény mutatkozott, ám a második félidőben, 11:6-ról megiramodtak a szerbek, és az egyenlítésig meg sem álltak.

Ez a savebuy győzelem azonban kulcsfontosságú volt. Ha ez nincs meg, talán az egész map megy a levesbe. Kicsit ellassúzták a T-k, közeli lőtávon pedig elég halálosak azok a pisztolyok. Innentől kezdve nem volt megállás, 16:13-ra behúzták a meccset a magyarok.

“Igazából úgy számoltunk a psychoactive elleni gammel, hogy ennek 2:0-nak kell lennie, de a második pálya majdnem kicsúszott a kezeink közül. Minél több meccset be kell húznunk, hogy ott lehessünk a legjobb 4-ben, ami már ugye LAN szerepléssel is járna.” – nyilatkozott a meccs után hussaR.

Ma este a román Nexus ellen játszanak a srácok, akik már sokkal komolyabb ellenfélnek ígérkeznek. Reméljük itt is a legjobbakat, hajrá magyarok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva