Fortnite

Ezzel mit kezdjünk Epic?! – Egy teljesen új csapdára bukkantak a v6.20-as fájlok között


Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ez lenne a megfelelő út.

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan még tovább bővülhet a csapdák repertoárja a Battle Royale módban. A legutóbbi leakek legalábbis erre utalnak.

Épphogy csak megjelent a v6.20-as frissítés, az adatbányászok már neki is ugrottak a forrásfájloknak, s a lehető legrészletesebb módon, elkezdték miszlikre szabdalni a Battle Royale-ra vonatkozó mappákat, hátha előkerül valami érdekesség a játék jövőjére nézve. S ahogy az lenni szokott, természetesen volt aki talált újdonságokat. Az FNBRLeaks Twitter fiók rábukkant egy olyan fájlra, ami eddig nem volt a kliensünk része, valamint korábban nem is lehetett hallani róla. Ez a fájlcsoport egy új tárgyra, egészen pontosan egy új csapdára utal.

FNBRLeaks – Twitter

A fájlnevek alapján a szóban forgó tárgyat “Oil Slick Trap”-nek fogják hívni, vagy legalábbis ezt a kódnevet kapta az Epic Games-től. A tárgy leírása pofonegyszerű:

“Csúszós talajt képez.”

Mivel az Oil Slick Trap még csak nagyon korai stádiumban van, így se 3D modellt, se ikont nem tudunk biztosítani hozzá. A tárgyleírása viszont nagyon is árulkodó. A Chiller volt a Fortnite legutóbbi bővítése, ami a csapdák csoportjába érkezett, ám az a tárgy is éppen úgy működik, ahogyan az Oil Slick Trap is körül van írva.

Lehetséges, hogy a jövőben az olajos verzió fogja váltani a jeges kiadást, ám azt is könnyen el tudjuk képzelni, hogy a két tárgy hatása, csak nagyon hasonló lesz, mégis a kettő el fog tudni szüttyögni párhuzamosan a játékban.

Őszintén reméljük, hogy gyakorlatban a kettő drasztikusan különbözni fog, ugyanis semmi szükség nincs a kategória értelmetlen bővítésére. A “csak azért, hogy több lehetőség legyen” nem feltétlenül jó hozzáállás. Szerencsére még van ideje az Epic-nek kigondolni, hogy pontosan mi a terve az Oil Slick Trappel, ugyanis ha még csak most jelentek meg az első nyomok róla, szinte biztos, hogy nem a következő frissítéssel fog érkezni.

Ezt láttad már?

Minden infó egy helyen a vadonatúj Fortnite Zombikról: a spéci fegyvertől a jutalmakig

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva