Fortnite

Félelmetes teljesítmény Whebs-től – Újabb Fortnite világrekord született!


Úgy tűnik még mindig vannak olyan magasságok, amiket játékosok eddig még nem másztak meg.

Trónfosztás történt, ugyanis megdőlt a konzolos solo kill rekord, ám ezúttal nem Teco verte meg saját magát.

Whebs, a Bolt Esports igazolt Fortnite profija beállította a legújabb konzolos kill rekordot, egy mérkőzés alatt 29 játékost tett el láb alól! A korábbi kill rekordot Teco1976 jegyezte, ő szeptember 23-án 27 játékost végzett ki azelőtt, hogy megnyerte volna az adott körét. Ezelőtt szintén Teco volt a rekorder, bár itt trükkösebb a helyzet, ugyanis legelőször januárban sikerült OVOPhantuums-nak 26-ot összehordania, ezt a rekordot sikerült Teconak beállítania áprilisban, így két uralkodója is volt a konzolos solo kategóriának akkoriban.

Ám ez már a múlt, mostantól Whebs az új császár, már csak azért is, mert a korábbi rekordot nem egy, hanem egyből két eliminációval fejelte meg, ami valljuk be félelmetes! A rekorddöntő teljesítményt október 22-én hozta össze, melyet egyébként Youtube csatornájára is feltöltött a játékos, íme a lehengerlő kör:

A 29 gyilkosság egy Solo meccsen belül már alapvetően lenyűgöző, viszont ha jobban megnézzük a videót, rájöhetünk, hogy Whebs még ennél is nagyobbat ment. A játékos ugyanis az első killjét akkor szerezte, amikor már csak 73 játékos maradt a pályán. Ez azt jelenti, hogy a 73 játékosból kapott ki 29-et, ami közel 40%-os pusztítási arányt jelent. A profi tehát fogta magát és miután felébredt, kikapta majdnem a maradék lobby-nak a felét.

Néhány napon belül egyébként ez a második konzolos kill rekord, ami megdől, október 23-án a Duo vs Squad kill rekord is megdőlt, ott a legújabb “legjobb” 40 elimináció.

Ezt láttad már?

Ezzel mit kezdjünk Epic?! – Egy teljesen új csapdára bukkantak a v6.20-as fájlok között

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva