Counter Strike

Csalókat fogtak a Minor kvalin – Team Rákosi orosz változatban


A cheaterekkel szembeni fokozott készenlét újabb nagy fogáshoz vezetett. Ezúttal az ESEA szerverek szúrták ki a csalókat.

Forsaken botránya óta minden platform fokozottan figyel a csalókra. Az FPL-ben sosem látott tisztogatás zajlik, és úgy tűnik az ESEA sem szeretne lemaradni.

A Major előtti régiós selejtezők, a Minorok kvalifikációs szakasza már gőzerővel zajlik. A CIS selejtezőkben pedig már az első botrányon is túl vagyunk, 2 csalót is elkaptak egyetlen meccsen!

Darkinho és inchainz profilját egyaránt csalásért bannolták. Az általuk lecsalt ellenfél pedig természetesen továbbmehetett, miután a cheatereket kizárták.

A srácok a KLAN FONTAN csapatát erősítették, akiket már többször is csalással vádoltak. Eddig csak a róluk terjedő videók miatt voltak gyanúsak, most azonban már bizonyított a csalás.

Nem elég, hogy egy embert elkapnak a csapatból, de rögtön kettőt is? És akkor még ott van Ezzo, aki a fenti videóban 0:45-nél akkor is rálő az emberre, ha az egy kicsit sem lóg ki a fal mögül!

Az ESEA Anti-Cheat rendszeréhez csak gratulálni tudunk, az orosz Team Rákosit pedig reméljük, ugyanakkor látjuk ismét Minor kvalin, mint a magyar változatot.

Soha többet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva