League of Legends

Érdekes módosítás – Lissandrával hamarosan saját jégsereget emelhetünk


The Walking Dead a Summoner's Riften? Könnyen meglehet!

A League of Legends jéggel dobálózó boszorkánya a közeljövőben egy igazán szokatlan, teljesen új passzívval gazdagodhat. A bejelentést maga Riot Meddler tette, így akár készpénznek is vehetjük.

A Riot Games már márciusban informálta a közösséget arról, hogy a háttérben folyik egy projekt, ami Lissandrát változtatná meg. Elsősorban a passzívját szerették volna érdekesebbé, exkluzívabbá tenni, s most nagyon úgy tűnik, hogy sikerült valami igazán ütőset összehoznia a tervezőcsapatnak. Jelenleg a passzívja csak egy manát visszatöltő, unalmas mechanika, így ha hirtelen tüzet köpne minden egyes képességhasználat után, annak is jobban örülnénk. Több variációt is kipróbált a Riot, végül úgy döntöttek, hogy az elhullott ellenségeket fogja hasznosítani a karakter.

Riot Games

Riot Meddler elmondta, eredetileg az volt a terv, hogy jeges oszlopokat fog megidézni az új passzív az elhullott ellenségek helyén, melyek lassítják a még élő ellenfeleket, valamint egy bizonyos idő után felrobbannak és sebzik a környezetüket. A csapat végül úgy döntött, hogy ez nem lesz egy stabil megoldás, a belsős tesztek során ugyanis nem működött meggyőzően ez a mechanika. Végül pedig kipróbáltak egy másik iterációt, ami úgy tűnik, hogy eddig elnyerte a csapat tetszését, ugyanis Meddler Twitter fiókján bemutatott egy passzívot, amit több hét tesztelés után elég stabilnak tartottak, s már el is neveztek “Iceborn Subjugation”-nek.

 

Az új passzív verzió már nem oszlopokat, hanem jégszolgákat teremt a ledarált ellenfelek teste fölé, amelyek megidézésük után elkezdik kergetni a még élő ellenfeleket. Na persze nem csak animációs effekt mindez, a szolgák lassítsák is őket,valamint egy idő után felrobbannak és sebzik is azokat.

Riot Games

Lissandra tehát pillanatok alatt az egyik legerősebb karakterré nőheti ki magát, ugyanis ha jól belegondolunk, egy ingyen Twin Shadows-t kap. Meddler elmondása szerint a jégszolgák eleinte csak lassan kezdik majd el üldözni az ellenfeleket, s szépen folyamatosan fognak csak begyorsulni, ezzel valamennyi esélyt adva az ellenfélnek a counter play-re. A rioter külön kiemelte, a képen látható adatok még változhatnak, az egyensúlyért felelős csapat még csak érintőlegesen piszkálgatta, az éles kiadás még bőven különbözhet a jelenlegi verziótól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva