Counter Strike

Hoppá! Michael Jordan is beszáll az esportba, az egyik legjobb CS:GO csapattal indít


Újabb sportlegenda érkezik a virtuális világ mögé, befektetőként támogatja a Team Liquid együttesét.

Ha valaki, akkor Jordan aztán tudja, hogyan válasszunk csapatot. A Chicago Bulls játékosaként neve szinte egybeforrt a klub aranykorszakával. A nehezebb időkben sem távozott, csupán karriere legvégén váltak el útjaik pár évre. Ha tehát ez a legenda kitart egy csapat mellett, arra már lehet alapozni!

Ezúttal az esport nevek is átérezhetik ezt a bizalmat, Jordan ugyanis már az esportba is meglátta a fantáziát. Befektetőként ugrott be a Liquid mögé, az aXiomatic csoporthoz. Róluk annyit érdemes tudni, hogy ők vették meg a Liquid többségi tulajdonrészét.

Jordannel együtt még David Rubenstein amerikai milliárdos és pénzügyi szakértő is támogatja a szervezetet.

“Az aXIumatic céljai között szerepet a kezdetektől, hogy világklasszis sportolók támogatását szerezze meg.”

Jordant nem kell bemutatni senkinek, kosárlabdás pályafutása alatt 6 NBA címet hozott össze a 13 szezonból, amit a Chicago Bulls tagjaként lejátszott. Máig nem szakadt el a sportágtól, a Charlotte Hornets csapatának a tulajdonosa.

“Izgatott vagyok, hogy a befektetéseimet az esportra is kiterjeszthetem. Egy új, gyorsan fejlődő világ nyílik meg előttem, boldog vagyok, hogy a részese lehetek a támogatóinak.”

Három nappal ezelőtt Drake és Scooter Braun lettek a 100 Thieves csapatának a társtulajdonosai. Jól láthatóan duzzad egyre nagyobbra az esport ipar. A befektetők között most már nem csak az Amerikai Légierő, a Snickers, a Pepsi vagy a hatalmas hardver gyártók vannak jelen, hanem bizony megérkeztek a sport ikonok, akiknek a neve rengeteg embert vonzhat be újonnan.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva