PUBG

Broadcaster Royale első nap: Több mint 9000 néző követte a TYGEROWL meccseit!


A késői kezdés sem jelentett akadályt!

Péntek késő este, 22:30-kor elkezdődött a Broadcaster Royale első napja. Hazánkat, ahogy már arról többször is beszámoltunk TheVR Jani és bLYYY alkotta TYGEROWL csapata képviseli. Az esemény a 2018-as TwitchConon kapott helyett, San Joséban.

TheVR Jani és bLYYY már San Joséban! – Íme az esti Broadcaster Royale menetrendje!

Hatalmas érdeklődés övezte a fiúk meccseit, volt olyan pillanat amikor 9000 fölé ugrott az összesített nézőszám a két streamen, éjfél után is több ezren izgultak!

Első meccs – PUBStomp

Az első játékmódban a párosnak publikus szerverekre/meccsekre kellett becsatlakozniuk. A cél: minél több killt összehozni, a helyezés nem számított. Összesen 60 percük volt a feladat teljesítésére. 

bLYYY iszonyatosan megvadult már a második meccsen, 14 embert ölt meg Sanhokon. Ennek köszönhetően egy igazán pörgős, 16 killes chicken dinner lett a jutalmuk. Szép munka volt!

Második meccs – Blitz

Gyorsabb, pörgősebb PUBG körök? Jöhet! Az első szűkülést már lehetett látni a repülőgépről, a kör azonnal elindult. A loot is fel lett húzva rendesen, illetve a csapattársak felszedése is szinte azonnali. Sajnos ez a meccs nem sikerült jól, az elsők között estek ki a srácok.

Harmadik meccs – Platoon

A Platoon kifejezés már ismerős lehetett az 50v50 event leírásából, de ezúttal “csak” 30-30 fős szakaszok küzdöttek meg egymással. Elképesztő káosz uralkodott a meccs végén, egy gránáttal elintézték TheVR Jani és bLYY csapatát.

A “negyedik” meccs

A Platoon után indult egy újabb Blitz, de a nem megfelelő szervezői információknak “hála” a fiúk nem csatlakoztak a szerverre (ahogy sokan mások sem…). A szervezők menet közben elég rendesen megváltoztatták a menetrendet…

Ötödik meccs – Roulette

A Twitch chat és a helyszíni nézők szavazatai alapján kaptak a játékosok egy jelentősen átalakított játékmódot, a mai napon a “Crossbows in the Fog” fantázianevű mód lett a nyerő (csak crossbow és köd van a pályán). Az előkelő harmadik helyet szerezte meg a csapat.

Hatodik meccs – Roulette

Ezúttal a Hack, Slash and Throw játékmódra esett a választás (csak melee fegyverek, gránát és járművek). A helyszín a legkisebb pálya, Sanhok.

Pontos eredmény az első napról még nincs:

Este folytatás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva