PUBG

Broadcaster Royale második nap: Elképesztő mészárlás Paradise-ban & trollkodó műsorvezető!


Jó eredményekkel zárta a TYGEROWL a második napot.

Elérkeztünk a Broadcaster Royale második estéjéhez. Reményeink szerint pár tegnapi problémát javítanak majd az adminok: szervezési hibákat, illetve az ottani hálózaton tapasztalható csomagvesztést és magas pinget. Frissült a hivatalos menetrend is, így remélhetőleg problémamentes fordulónak nézünk elébe!

Broadcaster Royale első nap: Több mint 9000 néző követte a TYGEROWL meccseit!

Vicces jelenttel indult a közvetítés, a műsorvezető leányzó egyből beletrollkodott bLYYY webkamerájába, 10/10 pillanat volt. A nézőszámra most sem lehet panasz, már az első pillanatokban több mint 6000 néző csatlakozott be.

Első meccs – PUBStomp

Az első játékmódban a párosnak ismét publikus szerverekre/meccsekre kellett becsatlakozniuk. A cél: minél több killt összehozni, a helyezés nem számított. Összesen 60 percük volt a feladat teljesítésére. Szerencsére kicsit kellemesebb packet loss értekek voltak mint tegnap, sokkal élvezhetőbbek voltak a streamek. A ping azonban nem volt a legjobb most sem…

Ismételten hatalmas pörgéssel indították a napot a fiúk, volt olyan meccs ahol 43 élő játékosnál már 8 killel rendelkezett a csapat. Végül ez a meccs lett a legjobban sikerült összecsapás, 10 ölés jött össze a végére.

Második meccs – Blitz

Gyorsabb, pörgősebb PUBG körök? Jöhet! Az első szűkülést már lehetett látni a repülőgépről, a kör azonnal elindult. A loot is fel lett húzva rendesen, illetve a csapattársak felszedése is szinte azonnali. A tegnapi meccshez képest sokkal gördülékenyebben ment a dolog, a 9. helyen zártak!

Harmadik meccs – Platoon

A Platoon kifejezés már ismerős lehetett az 50v50 event leírásából, de ezúttal “csak” 35-35 fős szakaszok küzdöttek meg egymással. Elképesztő káosz uralkodott ismét a mérkőzésen, nem meglepő módon.

bLYYY a végsőkig kitartott, ahol 1v14 szituációban találta magát. Szerencsére ebben a módban csak első vagy második hely van, így aggodalomra semmi ok! 😉

Negyedik meccs – Blitz

Újra a pörgős játékmód került elő a kalapból, ezúttal a helyszín a játék első pályája, Erangel volt. Ismét egy jól sikerült kör volt ez, a TYGEROWL csapata 10. helyen zárta a meccset.

Ötödik meccs – Roulette

A Twitch chat és a helyszíni nézők szavazatai alapján kaptak a játékosok egy jelentősen átalakított játékmódot, a mai nap első rulettjén a “360 noscope” fantázianevű mód lett a nyerő (a loot nem más, mint sniperek, scope nélkül). Itt is sikerült bejutni a TOP 10-be!

Hatodik meccs – Roulette

A Twitch chat és a helyszíni nézők szavazatai alapján kaptak a játékosok egy jelentősen átalakított játékmódot, a második ruletten a Wild Wild West (csak Revolver és Winchester és shotgunok) mód került lejátszásra Miramaron. 14. helyen végzett a csapat (amiért épp annyi pontot kapnak, mint egy 9. vagy 10. helyért).

Vasárnap este 18:30-kor kezdődik a versenysorozat harmadik és egyben utolsó napja, Twitchen találkozunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva