R6

Nagyító alatt az R6 Halloween: 3 pozitívum, 3 negatívum – Mit lehetne másképp a jövőben?


Megvizsgáltuk közelebbről az R6 jelenleg is futó eseményét.

Csütörtök este kezdődött a Rainbow Six Siege Halloweeni eseménye, mely lényege a House mapen való szórakozás és grindolás a pakkokért meg a chamért.

1+2 Ingyenes esemény specifikus alfa pakkal és egy rémisztő House mappel jött el a Halloween!

Felemás érzéseink vannak az event kapcsán, ma kivesézzük kicsit jobban a Halloweent. Jöjjön 3 pozitívum és 3 negatívum!

Képtalálat a következőre: „house map halloween rainbow six siege”
rainbow6.ubisoft.com

1. Parádés dekoráció

A House tényleg szenzációsan feelinges lett: a sötét hangulat, a szétlőhető töklámpások (aki még nem tette meg, mindenképp ajánlom, van valami különlegesen jó érzés abban, ahogy szétfröccsen), valamint a különböző hanghatások miatt érezhető, hogy a kiadó alapos munkát végzett.

2. Kipróbálható skinek

Nem csak rádobnak a Halloweeni feelingre az operátorok event specifikus kinézetei, hanem lehetőséget adnak nekünk arra, hogy eldöntsük: érdemes-e behúzni (vagy legalábbis reménykedni, hogy kiesik pakkokból) az adott skint.

3. Közösségi öldöklés

Sok játékfejlesztő ott hibázik az események kapcsán, hogy nem ad (vagy legalábbis nem elég hosszú időre kitartó) motivációt ahhoz, hogy pár meccsnél többet lenyomjunk az adott módban. Nos ilyen téren nem lehet panasz a Ubisoftra: 40 000 000 killt összeszedni nem 1 nap “munkája”, az pedig külön plusz, hogy az egész közösséget megmozgató kezdeményezésről van szó.

[2018-10-24]Halloween1

Amin lehetne javítani:

1. Elérhetetlen operátorok

Elérhetővé kéne tenni jövőben az összes operátort, mert nem mindenki rendelkezik teljes kollekcióval. Személyes példán mondom mire gondolok: a védők közül nekem nincs meg Vigil és Valkyrie, így amikor a Pulse-Jäger-Mira hármast már kiválasztották csapattársaim, akkor az ő jóindulatuktól függ, hogy átpasszolnak-e egyet, vagy kénytelen vagyok Recruittal játszani. Arra is jó lenne ez az esemény, hogy kipróbáljon az ember olyanokat, aki nincs meg, no meg a skinek élvezetéhez a teljes körű élmény is hozzátartozik.

2. Gyengén balanszolt összeállítás

A pályán alapból is a támadók felé billen a mérleg nyelve, hisz ha elkerüljük a spawnpeekeket (vagy épp előnyünkre fordítjuk), akkor onnantól nagyon könnyű a relatíve aprócska pályán eljutni az objektívig. Ehhez hozzájön még az is, hogy ha a garázsban van a bomba, akkor Hibana és Thermite miatt az rendszeresen nyitható – ráadásul mivel külön szinteken vannak a bombák, nem is túl nehéz lerakni a defusert. Mivel az operátorok adottak (a skineseket tették be), ezért a jövőre való tekintettel más pályát javasolunk a Ubisoftnak.

3. Hosszabb esemény

Október 31-ig tart az event, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak nincs egy hete, hogy megszerezzék a 2 ajándék pakkot, vagy csak szimplán szórakozzanak. Ez nem túl hosszú idő, tekintve, hogy más játékok ilyen és ehhez hasonló eseményei hetekig szoktak tartani – a jövőben nyugodtan lehetne két hetes.

[2018-10-24]Halloween3

A skinek nagyon jól sikerültek, és összességében örülünk, hogy egyáltalán kaptunk idén egy kis pluszt a Ubisofttól, de mindig lehet jobban csinálni. Reméljük jövőre csak még jobb lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva