Hearthstone

Cube = MVP: ezekkel a paklikkal nyerték a nerfek utáni első nagy Hearthstone-versenyt


Véget ért a HCT Orange County verseny.

A két héttel ezelőtti vb-selejtező, a Fall Championship után nem kellett sokat várni a következő nagy Hearthstone-versenyre, most hétvégén ugyanis folytatódott az aktuális Hearthstone Championship Tour szezon, méghozzá a HCT Orange County tornával, ami az első nagy verseny volt a legutóbbi nerfek óta.

A több mint 100 fős mezőnyt szokás szerint svájci rendszerben eresztették össze első körben, majd a Top 16 már egyenes kieséses formátumban folytatta. Nagy nevekben nem volt hiány, hiszen az idén parádézó Hunterace mellett többek között Muzzy, Purple, Amnesiac és Casie is eljutott a rájátszásig. A győzelmet azonban végül nem valamelyikük húzta be, hanem a mostanában kiváló formában játszó Feno, aki Casie-t győzte le a verseny fináléjában, Hearthstone-karrierje eddigi legnagyobb sikerét aratva. A görög játékos az egyedi kupa mellett 5000 dollárral és 15 HCT-ponttal lett gazdagabb.

Kép: Twitter

A győztes lineup

Feno lineupjában fontos szerepe volt a Carnivorous Cube-nak, hiszen két paklija is erre épített, a Deathrattle Hunter, illetve a Cube Warlock. A másik két deckje a nerfek után igen népszerűvé váló Odd Paladin, illetve a Token Druid voltak. Íme a listák:

Odd Paladin

A Deathrattle Hunter egyik legjobb countereként sok lineupban, így Fenoéban is ott figyelt az Odd Paladin – tech lapként természetesen a Void Ripperrel, növelve az esélyeket Druid ellen.

Feno Odd Paladin paklija
AAECAZ8FBK8EpwWVzgKe+AINRvUF+QqbwgLrwgKDxwK4xwLjywL70wLR4QLW5QK15gL96gIA

Deathrattle Hunter

Feno is a pakli “legújabb” változatát használta, benne a Defender of Argus-szal, ezzel reagálva a némileg agresszívebb metára.

Feno Deathrattle Hunter paklija
AAECAR8K3gX7BfgI7QnTxQKG0wKc4gK26gKA8wKggAMKjQGXCKvCAtjCApzNAt3SAovhAuHjAvLxArn4AgA=

Cube Warlock

Mostanában ritkábban láttuk a bő fél éve még rettegett Cube Warlockot, ám tipikusan olyan összeállításról van szó, ami a versenymetában teljesen más megvilágításba kerül.

Feno Cube Warlock paklija
AAECAf0GCJMEigfJwgKX0wKd4gLb6QKc+AKggAMLigH3BLYH4QfnywLy0AL40AKI0gKL4QL85QLo5wIA

Token Druid

A Token Druid elvesztette ugyan a Giggling Inventort, a korábbi Violet Teacheres verzió azonban még mindig jól működik. Feno deckjében Cenarius is helyet kapott, ami egyáltalán nem volt megszokott korábban.

Feno Token Druid paklija
AAECAZICBCT+AZnTAoTmAg1AX/0C9wPmBYUI5AigzQKHzgKY0gKe0gLb0wLX7wIA

Ez a négy deck hozta meg tehát a győzelmet Feno számára – jár a gratuláció a görög játékosnak! Aki utólag visszanézné a döntőt, az itt teheti meg:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva