Hearthstone

Íme az 5 legérdekesebb pakli a hétvégi HS-versenyről


Offmeta paklik, amikkel egy-egy játékos próbálkozott csupán.

Most hétvégén rendezték a Hearthstone Championship Tour legutóbbi versenyét Kaliforniában, a HCT Orange County tornát, ahol – ahogy arról ma reggel már beszámoltunk – Feno szerezte meg a győzelmet, méghozzá az alábbi lineuppal.

A győztes paklikról tehát már esett szó, érdemes azonban mélyebben is belemerülni a versenyen tapasztalt metába, hiszen szokás szerint most is akadt néhány olyan deck, ami különlegesnek számított. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan paklit, melyek mindegyikével 1-1 versenyző játszott csupán a több mint 100 induló közül.

Quest Mage (KFC Manager)

Az Exodia paklik a legutóbbi Standard rotáció óta szinte teljesen eltűntek, mindig találni azonban egy-két vállalkozó szelleműt, aki bepróbálkozik velük. KFC Manager most épp az alábbi verziót vetette be, ami a Quest teljesítése után a dupla Sorcerer’s Apprentice + dupla Molten Reflection + extra kör + Antonidas kombóval tud végtelent sebezni.

KFC Manager Quest Mage paklija
AAECAf0EBLgI+wzQwQLrwgINigH7AZwCyQOrBMsE5gSYxALaxQLHxwKW0wKW5AK0/AIA

Quest Druid (SmokedSalmon)

Egy újabb Quest pakli, ezúttal Druid class-ból, ami a 0-ra olcsóbbítás után határozottan félelmetes dolgokra képes. Leginkább az Ixlid – Gloop Sprayer vonallal lehet komoly értéket kinyerni, különösen a recruit mechanika segítségével. A méretes Tauntokat pedig Hadronox még vissza is tudja hozni.

SmokedSalmon Quest Druid paklija
AAECAZICDECQB4vBAuLHAofOAp3OAsLOApnTAq/TAqPmAsPsAuj8Aglf6QHkCJjSAp7SAprkAoTmAvXnAvv+AgA=

Deathrattle Rogue (DDaHyoNi)

A Carnivorous Cube mostanában leginkább a Hunter deckeknek hála dominál, de azért más class-okban is bőven bizonyította már erejét. A koreai játékos, DDaHyoNi most épp a Rogue verzióját hozta el a decknek, a kombós (Malygos) vonal helyett a “nyers” Deathrattle értékre rágyúrva Devilsaur Eggel és Mechanical Whelppel.

DDaHyoNi Deathrattle Rogue paklija
AAECAaIHBq8E9QXrwgLvwgLCzgKggAMMtAGMAoHCAqvCAuXRAovhAtvjApboArT2At76Auz8AtGBAwA=

Token Shaman (Quachie)

Az Even Shaman helyett egy másik terülős Shaman paklira szavazott Quachie, aki az elementál szinergiák köré építette az alábbi Token decket. A Storm Chaser és a “nagy” spellek (Bloodlust, The Storm Bringer) jelentik benne a legnagyobb fenyegetést.

Quachie Token Shaman paklija
AAECAaoICL0BqwaTCZnCAvPCAqfuAqH4Apn7Agv+BfAH68ICysMCsPAC9vACs/cC6voCj/sCnP8CioADAA==

Mecha’thun Warlock (Chex)

Ha valamit köszönhetünk a The Boomsday Projectnek, akkor azok a Mecha’thun deckek, melyek közül igazán csak a Druid verzió ragadt meg a metában, illetve a Priest változattal találkozni még néha-néha. Chex most a harmadik életképes verziót, a Warlockot vállalta be, a jól ismert Galvanizer, Bloodbloom, Cataclysm kombóelemekkel és sok-sok laphúzással.

Chex Mecha’thun Warlock paklija
AAECAf0GCjDtBbYHkMcCnccCzukCt/ECnPgC8fsCoIADCvsBnALECPsMl8EC58sC8tACiNIC2OUC1/4CAA==

Hogy mennyire voltak eredményesek a fenti paklik és játékosok, az persze már egy másik kérdés (az élmezőnybe nem sikerült beverekedniük magukat), mindenesetre jó látni, hogy vannak olyanok, akik a leginkább kompetitív közegben is bátran be merik vállalni az offmeta deckeket, bízva a meglepetés erejében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva