Hearthstone

Ezek a lapok változnának, ha bevezetnék a Troll altípust


Van rá esély, hogy egy "új" faj mutatkozik be a következő Hearthstone kiegészítőben.

A decemberi Hearthstone kiegészítő bejelentésére néhány napot még várni kell ugyan, az azonban már most szinte biztosra vehető, hogy a témát tekintve a trollok lesznek a fókuszban, hiszen a mai napon kiszivárgott a Hearthstone: Brawl of Rastakhan cím – a részletekről korábbi cikkünkben olvashattatok.

Ha valóban úgy lesz, ahogy azt a szivárgás is sejteti, akkor bizonyára sok új troll minion lesz a kiegészítőben. Ez pedig remek alkalmat biztosítana a Blizzard számára, hogy az Elemental után egy újabb altípust vezessen be. Utóbbira ugyebár a Journey to Un’Goro megjelenésekor került sor, ami a korábban megjelent lapokra is hatással volt, hiszen több régi kártyát is besoroltak az új fajba.

Megnéztük, hogy ezúttal melyik lapok változnának, ha a Blizzard bevezetné a Troll altípust.

Összesen egyébként 19 kártyát érintene ez a módosítás: 11 Standard és 8 Wild lapot.

Standard lapok

Wild lapok

Mindez egyelőre persze nem több spekulációnál. Az azonban látszik, hogy már most is található jó néhány olyan minion a Hearthstone-ban, ami valójában egy troll karakter, így nyugodtan megkaphatná az új altípust. Az új lapokkal együtt – ha mondjuk 15-20 darabbal számolunk – pedig már simán lehetne annyi troll, ami megadná az új faj létjogosultságát. Összehasonlításképpen: démonból 41, sárkányból 38, murloc-ból 28, kalózból 22, totemből pedig mindössze 5 féle található jelenleg a Hearthstone-ban, ha a pakliba betehető lapokat nézzük.

Pár nap múlva kiderül, hogy valóban készül-e a Blizzard valami hasonlóra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva