Hearthstone

Tényleg jönnek a trollok! Kiszivárgott az új Hearthstone-kiegészítő neve


Rastakhan lesz várhatóan az új kiegészítő "főszereplője".

Már csak pár napot kell várni arra, hogy lehulljon a lepel az év utolsó Hearthstone kiegészítőjéről, hiszen a Blizzard szokás szerint a BlizzConon fogja bejelenteni az év harmadik csomagját. A rendezvény idén november 2-án kezdődik, péntek este lehet számítani tehát az első hivatalos infókra.

Szerencsére addig is van miről csámcsogni: néhány napja például egy állítólagos szivárgás nagákról írt, de a trollok is nem egyszer előkerültek, mint lehetséges téma. Most pedig még konkrétabb információkkal tudunk szolgálni, a Blizzard koreai YouTube-csatornája ugyanis sikeresen lebuktatta idő előtt az új kiegészítő nevét egy sejtelmes lejátszási listával.

Az alábbi képen a Hearthstone: Brawl of Rastakhan cím olvasható koreaiul.

Aki számára ez nem lenne elegendő bizonyíték, annak tudunk mutatni mást is. Nem egyszer előfordult már a múltban, hogy a beregisztrált domain címek alapján (pl. ungoro.com, frozenthrone.com) lehetett következtetni arra, hogy mire is készül a Blizzard – már csak azért is, mert mindig ugyanaz a cég intézte ezeket az ügyeket. A fenti koreai “baki” alapján most ismét gyanús nyomokra sikerült bukkanni, kiderült ugyanis, hogy két hónappal ezelőtt már befoglalták a rastakhan.com domain címet.

Egy szó mint száz: nagyon úgy tűnik, hogy Brawl of Rastakhan lesz a következő Hearthstone kiegészítő címe, ami egyébként elég jól egybecseng az eddigi pletykákkal. Azok kedvéért ugyanis, akik annyira nem mozognak otthonosan a World of Warcraft univerzum világában megjegyeznénk, hogy Rastakhan a Zandalari trollok és a Zandalari Birodalom uralkodója, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy itt fog játszódni a közelgő kieg.

Ennyit tehát a legfrissebb szivárgásokról – szerencsére az első hivatalos információkra sem kell már sokat várni, hiszen ahogy említettük, három nap múlva kezdődik az idei BlizzCon. Érdeklődve várjuk a leleplezést és az első lapokat, illetve konkrétumokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva