Fortnite

Káoszba torkollott a Fortnitemares esemény – Több kihívás is hibásnak bizonyult, az Epic Games dolgozik az ügyön


Megint minden megborult, de legalább ezúttal is dolgoznak a javításon.

A hétvége legnagyobb híre az egyik Fortnitemares küldetés hibás működése volt, ami a játék történetében először, mondhatjuk, hogy pozitív volt. Akár 350 ingyen Battle Start farmolhattak össze pillanatok alatt a szemfüles játékosok, az Epic Games pedig arra hivatkozva, hogy ez teljes mértékben a fejlesztők hibája, az így megszerzett jutalmakat odaadta a bugot kihasználó játékosoknak örökbe. Ahogy az lenni szokott, az irigy, figyelmetlen, vagy éppen kevesebb idővel rendelkező játékkosok erre kiakadtak, ám ez nem kényszerítette visszakozásra a kiadót, véleményünk szerint helyesen.

Viszont az erről szóló cikkünkben külön kiemeltük, hogy örülnénk annak, ha összeszedné magát az Epic, ugyanis mostanában nagyon sok a hiba, ez pedig könnyedén a játékosbázis csökkenéséhez vezethet. Nos, nagyon úgy néz ki, hogy nem olvasnak minket a fejlesztők, ugyanis újból hatalmas hibát követett el a csapat a Fortnitemares esemény kapcsán, nemes egyszerűséggel megszerezhetetlenné tették a küldetésekből megkaparintható Glidert.

Epic Games

A negyedik felvonás utolsó feladata ugyanis úgy döntött, nem kezdi figyelembe venni a korábban teljesített Fortnitemares küldetéseket, holott alapvetően ez lenne az egyetlen feladata. Így a játékosok nem képesek teljesíteni a kiírt missziót, így a Glider sem kerül bele a gyűjteményükbe.

A Battle Star bakira egy órán belül reagált az Epic, ám ezt a Glider-problémát sokkal hosszabb idő volt lereagálni a kiadónak. Persze ezen is elkezdtek csámcsogni a közösségi tagok, ám szerencsére nem kellett a végtelenségig várni egy hivatalos válaszra, a Fortnite Twitter fiókon keresztül az Epic bejelentette, már dolgoznak a hiba javításán.

 

Olyannyira dolgoznak rajta, hogy munka közben rájöttek, több küldetés is rosszul működik. Így a Fortntiemares kihívást, valamint egy, a Cube Fragmanteket érintő küldetést is elkezdtek hotfixelni.

Nem tudni, hogy miért dolgozik ilyen pontatlanul mostanában az Epic, de óvatosnak kell lenniük, ugyanis ez a sok hiba akár el is riaszthatja majd a játékosokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva