Hearthstone

Íme a legjobb és a legocsmányabb Hearthstone töklámpások


Lássuk, miféle tököket alkottak Halloween alkalmából a Hearthstone-rajongók.

Mifelénk ugyan nem “őshonos” ünnep, október 31-én azonban már nálunk is mindenhol a Halloween folyik a csapból. Ha pedig Halloween, akkor elsőre bizonyára mindenkinek a töklámpások ugranak be, amitől biztosan vannak olyanok, akik falra másznak. Ha viszont te azok közé tartozol, akik szívesen nézegetik a jobban sikerült darabokat, akkor érdemes lejjebb görgetni.

Az idei felhozatal

Lássuk, hogy az elmúlt napokban milyen tökfaragásokkal büszkélkedtek a HS-közösség tagjai. Kezdjük rögtön egy aktuálissal a legutóbbi kiegészítőből, egy Goblin Bombbal, ami egészen pazarra sikeredett: még az orr és a szemöldökök is részletesen ki lettek dolgozva. Sötétben és világosban is egyaránt hátborzongató darab!

A Hearthstone logója szerencsére elég hálás motívum, ha tökfaragásról van szó, így aki kezdőbb még ebben a műfajban, az is nyugodtan próbálkozhat vele: nem a legbonyolultabb, cserébe baromi jól néz ki. Mint például ennél a töknél:

Térjünk vissza a minionokhoz, hiszen inspirációs forrás akad bőven. A korábban mutatott mech után most egy murloc-ot is láthattok “töklámpásítva”.

A különféle lények mellett természetesen a Warcraft-univerzum jól ismert karakterei is adnak bőven alapanyagot. Itt például Garrosh Hellscream látható tökbe vésve.

Visszatekintés a legjobbakra

A most következő töklámpások már a korábbi években készültek, de annyira jók lettek, hogy mindenképpen érdemes visszatérni hozzájuk még egy pillantásra. Itt van például ez az igen részletes Faerie Dragon.

Ha már sárkányok: már tavaly is ámultunk egy nagyot az alábbi Deathwingen, amely remek érzékkel alkalmazza a rendhagyó kialakítást. A végeredmény pazar!

A klasszikus Hearthstone-legendák közül Ragnaros is megelevenedett már korábban töklámpásként, a narancs szín és a világítás teszi igazán tökéletessé az alábbi koncepciót.

Garrosh után egy másik hősről is tudunk mutatni egy tököt, méghozzá nem is akármilyet: belegondolni sem merünk, mennyi ideig tarthatott megalkotni ezt a Thrall lámpást.

…és a legbénábbak

Ahogy minden másra, úgy a tökfaragásra is igaz, hogy ez sem való mindenkinek. De ha ennek ellenére is faragnánk, akkor legalább annyi önkritikánk legyen, hogy ha a végeredmény nem lett igazán ütős, akkor legalább ne próbáljunk büszkélkedni vele.

A fenti töklámpás elég erősen nélkülöz bármiféle precizitást. De még ez is sokkal jobb lett, mint a most következő, ami koncepcióját tekintve elég ambiciózus (hiszen egy komplett Undertaker kártyalapot próbált megalkotni az illető), a végeredmény azonban abszolút katasztrofális…

Reméljük, hogy nektek nagyobb sikeretek lesz, ha rászánjátok magatokat a tökfaragásra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva