Hearthstone

Utolsó esély: már csak ma szerezhető meg az új Paladin hős és az akciós bundle


Búcsúzik a Hallow! Hallow! Bundle.

Két héttel ezelőtt startolt el a legutóbbi Hearthstone esemény, a Hallow’s End, amely elhozta számunkra a népszerű Dual Class Arena játékmódot, néhány tematikus Tavern Brawlt, illetve egy vadonatúj akciós bundle-t is. Az event nevében az “End” azonban a mai napon teljesen új, szó szerinti értelmet nyer, hiszen a Blizzard hamarosan bezárja a kapukat.

Ez egyben azt is jelenti, hogy ma vásárolható meg utoljára a Hallow! Hallow! Bundle.

Az akciós csomag az alábbiakat tartalmazza a 20 dolláros / eurós árért cserébe:

  • 20 darab The Witchwood pakk
  • Egy új Paladin alternatív hős, Sir Annoy-O

Sir Annoy-O több mint ideális az ellenfelek idegesítésére, így ha éppen erre vágysz, vagy egyszerűen csak teljes kollekciót szeretnél az alternatív portrékból, akkor ma még lecsaphatsz az új hősre. Ha esetleg kíváncsi vagy arra, hogy mit is nyújt a gyakorlatban Sir Annoy-O, akkor korábbi videós posztunkban megnézhetitek a “változatos” emote-jait.

Fontos tudnivaló még az esemény zárultával kapcsolatban, hogy szokás szerint most is van lehetőség bevetni az Arena trükköt. Ez azt jelenti, hogy ha van egy befejezetlen menetünk akkor, amikor véget ér az event, akkor a Blizzardtól kárpótlásképpen kapunk egy kompenzációs jegyet. Így lényegében (majdnem) két Arena menetet is lenyomhatunk egy áráért, ami elég megérős – még akkor is, ha nem nyerünk egyet sem.

Ha ez utóbbit még nem csináltad meg, akkor érdemes belehúzni, hiszen a Blizzard már néhány órával a Hallow’s End vége előtt lezárja az Arena módot, legalábbis ami az új menetek indítását illeti. Nincs tehát már sok időtök hátra – a pontos instrukciókat korábbi cikkünkben találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva