Fortnite

Nem tartott sokáig a tökéletes széria – Egy hiba miatt borult a frissítésrend


Ez sem sikerült zökkenőmentesen, ám most legalább időben érzékelték a hibát.

Az egyik legnagyobb probléma a Fortnite frissítéseivel kapcsolatban a kiszámíthatatlanság volt több hónapon keresztül. Az Epic Games össze-vissza dobálta ki a kisebb-nagyobb Patch-eket, mi játékosok pedig csak kapkodtuk a fejünket és igyekeztünk valami rendszert belelátni a fejlesztők ténykedésébe.

A maximum, amire képesek voltunk, hogy két napra leszűkítettük a potenciális lehetőségeket, kedd és csütörtök lett a lehetséges Fortnite frissítések napja. Nos, ezt úgy ahogy van bedöntötte a hatodik szezon érkezése, ekkor ugyanis az Epic Games úgy döntött, hogy rendszerszerűen szerdára fogja tolni a frissítéseket.

Epic Games

Ez az egészen egészen eddig a hétig kiválóan működött, s a fejlesztők mentségére szólva, ezúttal is szerdára tervezték a megjelenést, csak hát ahogy az mostanában lenni szokott, porszem került a gépezetbe.

“Due to a last minute issue discovered within the v6.21 build, we’ve delayed its release until Thursday, November 1.”

A v6.21-es tartalomfrissítés, ami elhozta volna nekünk a lufikat a játékba, sajnos egy utolsó pillanatban észlelt hiba miatt csak egy nappal később, csütörtökön, november 1-én fog megérkezni.

 

Korábban már elmélkedtünk arról, hogy a lufik mennyit dobhatnak majd a játékmeneten, s az igazság az, hogy félve állunk az esethez. Biztosan jópofa bővítései lesznek a játéknak, de szinte biztos, hogy csak a baj lesz velük a spagetti-kódnak köszönhetően, így lehetséges, hogy az ilyen jellegű újításokat szimplán csak hanyagolnia kéne az Epic Games-nek. Szinte biztos viszont, hogy érkezik egy kis törődés az Outfitekhez, mostanában többel is gond volt, például Zoey döntött úgy elég sűrűn, hogy láthatatlanná válik. Az ilyen jellegű problémákat és a küldetéseket érintő bakikat remélhetőleg a holnapi nappal javítja a kiadó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva