Counter Strike

Új képet kaptunk Cache “A lerakójáról”


A site-on kevés, kocsi felől annál szembetűnőbb a változás

Néha-néha FMPONE spoilerezik egy picit az átalakuló pályáról. Az alkotó lassan, megfontoltan halad, de nincs is ezzel gond. Elviekben leghamarabb jövőre játszhatunk csak vele, ha a Valve követi a mapok “vetésforgóját”.

Az átrajzolás sebességéből kiszámolták, mikorra készül el az új Cache

Legutóbb két hónapja hallottunk a pálya felől, akkor a készítő a saját streamjében véletlenül mutatott meg pár képet, amikből kiderült, hogy sokkal zöldebb lesz a pálya. A kúszónövények már mindent beborítottak, a falaktól a plafonig mindent. A festés már repedezik a falon, mindenhol gaz és romos hangulat.

Sokkal zöldebb lesz az új Cache – FMPONE képein már látható az új pálya

Most nem a véletlen műve, hogy új infókhoz jutunk. Az új kép “A lerakó” egy részét ábrázolja:

Összehasonlításképpen megpróbáltam én is egy ugyanilyen képet készíteni a mostani lerakóról:

Azért annyira nem lett rossz 😉

A legszembetűnőbb változás a CT kocsi felől látható fal, ami most már nagyobb rálátást ad a site-ra, és quad-ra, illetve új pattintható gránátok lehetőségeinek ezreit tárja fel. Eltűntek az utcalámpák, amikre eddig rá is lehetett ugrani. Igaz, sok értelme nem volt. Rakón nagyon más nem változott, talán NBK és a fal között picit kisebb lett a hely. Viszont ez a fal változás teljesen új metát hozhat az A körüli támadásban-védekezésben. A piros konténer pedig nem valószínű, hogy eltűnik. Most is benne van egy APC (Armoured Personnel Carrier), ha belenoclipezel akkor látszik. A kerekei kívülről is észrevehetőek.

Érdemes a Tweet alatti kommentekben körülnézni, ugyanis FMOPONE rendkívül kedves és segítőkész, szinte mindenre válaszol. Sokat trollkodik az igazi de simán elárul újabb részleteket is.

Például hogy targonca szinte biztos, hogy marad. Ő legalább is szeretné.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva