Gaming

Belezőgép nyerte a FusionTV jótékonysági pókerversenyét, Zsozeatyát nyomta le a Heads-upban


7 játékossal és egy nemes céllal indult a verseny, de a végén természetesen csak egy maradhatott.

Nolife, Zsozeatya, Paplovag, Videojáték Zsolti, Adam Kiss – AK, Belezőgép és a sztárvendég Hide the pain Harold. Egészen parádés névsor, és főleg ha azt vesszük, hogy ezúttal egy jótékonysági pókerversenyen gyűltek össze a srácok.

A póker részét azt hiszem nem kell magyarázni, de talán a jótékonysági részt sem, volt már hasonló megmozdulása ugyanis a FusionTV stábjának.

A stream alatti felajánlásokból befolyó teljes összeget a győztes által megnevezett alapítványnak utalták át a szervezők.

A Halloween hangulatára való tekintettel, és hogy minél tovább maradhassanak a nézők kedvencei, spéci szabályokat is bevezettek:

Egy óra játék után, elsőként Videojáték Zsolti búcsúzott az asztaltól, majd őt követte két és fél óra emelgetés után Nolife és Paplovag.

A következő kieső AK lett egy piszok balszerencsés leosztással. Vakon ment All In, de csak egy 3-4 jutott neki.

Harold kiesése után kialakult a Heasd-up párosítása, Zsozeatya 76 000 zsetonnal, Belezőgép 24 000 zsetonnal kezdte meg a végjátékot. Ügyes emelgetéssel és a végén egy türelmes csalogatással Belezőgép szépen fordította meg az állást, és végül megnyerte a jótékonysági póketornát.

Felajánlását a Magyar Rákellenes Ligának tette, de csak félig a Hearthstone miatt:

Hatalmas gratuláció a szervezőknek az ötletért, a játékosoknak a remek helytálláshoz és minden nézőnek, valamint adományozónak a jó ügy segítéséért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva