Fortnite

Hatalmas celebbotrány robbant ki a Fortnite streamerek között


Ezen a héten sem unatkoztunk, ezúttal főleg KEEMSTAR-nak köszönhetően, aki egy kis felesleges balhét generált a közösségen belül.

Elég kemény Halloweenen vagyunk túl, KEEMSTAR ugyanis úgy gondolta, hogy egy kicsit nekimegy a hírességeknek. Őt a legtöbben a YouTube-ról, illetve a twitch-ről ismerhetitek, de ő volt korábban a heti Fortnite versenyek házigazdája, persze csak addig, amíg az Epic nem hozta be a Skirmish-t. Az egész balhé pedig a youtuber legújabb videójából indult világ körüli útjára:

A legtöbbet Tana Mongeau kapta, aki nem csoda hogy célkeresztbe került, hiszen egy 15 éves lány, JoJo Siwa szexi alteregójának öltözött. Ez még nem minden, ugyanis a “HOE” jelzővel illette a kosztümét, ami a ribanc megfelelője. Ezek után nem csoda, hogy többen kiakadtak a botrányhősnőre.

Ám nem Tana volt az egyetlen, akit KEEMSTAR kipécézett magának, ott van még Lia, vagyis más néven SSSniperWolf, akiről azt állította a videójában KEEM, hogy elég keményen photoshoppolja magát és az egészen biztosan nem a valódi csípője a képen.

Erre nem is igazán dühödt be Lia, arra viszont annál inkább, hogy egy rajongója meg akarta védeni őt, amire KEEMSTAR szűznek nevezte és viccet csinált a srácból. Ezek után SSSNiperwolf is megszólalt.

Erre KEEM egy videóval válaszolt, amiben azt mondta, hogy ő csak viccnek szánta az egészet, nem gondolta komolyan a “leszűzezést”, de bocsánatot természetesen nem kért a botrányhős. Nem csak SSSniperwolf volt az egyetlen, a Fortnite streameiről ismert Pokimane is szóba került, amikor megvédte a 15 éves lányt, illetve a videóban szereplőket, na meg az előbb említett srácot. szintén.

Nem biztos hogy jó ötlet volt, erre KEEM szimplán egy videóban válaszolt, amiben azt ecsetelte, hogy Pokimane túlreagálja az egészet és ő maga amúgy is egy nagy kamu. A beszélgetés végére kiderült, hogy igazából a “fake bitch” kifejezésre gondolt KEEM, azaz műkurvának titulálta Pokimanét. Ezek után pedig TSM_Myth egy hatalmasat trollkodott, ami nem csoda, hiszen semmi értelme az egész műbalhénak.

“…. úgy érzem, hogy ezt hallania kell az embereknek, nem értem mit csinálsz, amikor nem használod a Support-a-creator kódot, “TSM_Myth” és vásárold az új skineket a Shopban!”

Myth tényleg egy kis fényt hozott az alagút végére. Nem is értjük, hogy miért ültek fel a streamerek erre a baitre, hiszen semmi értelme nem volt az egész szapulásnak, így viszont minden figyelem erre a botrányra irányult.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva