Hearthstone

HIVATALOS – Íme az új Hearthstone kieg, a Rastakhan’s Rumble


Folyamatosan frissülő információk a BlizzConról.

A korábbi ígéreteknek megfelelően a BlizzCon nyitóünnepségén bemutatkozott 2018 harmadik Hearthstone kiegészítője, mely a Rastakhan’s Rumble nevet kapta. Valódinak bizonyultak tehát az elmúlt napok szivárgásai: a fókuszban tényleg a trollok és a Zandalari Birodalom lesznek. Lássuk az első tudnivalókat!

Új kulcsszó: Overkill

Az Overkill kulcsszóval ellátott lapot azt tudják, hogy ha úgy ölsz meg velük egy miniont, hogy többet sebzel belé, mint amennyi életpontja volt, akkor kisül a képesség. A Sul’thraze névre hallgató Warrior fegyver az első példa.

 

Legendary lapok

Ahogy azt az elmúlt egy-két évben már megszokhattuk, a class Legendary lapok most is egy egyedi tematikára lesznek felhúzva. Mind a 9 class kap majd egy-egy Troll Champion kártyát, ők láthatóak az alábbi képen.

A class-ok alatt látható különleges szimbólumok nem véletlenül vannak ott, hiszen egy-egy legendás Loa kreatúrát is kapnak majd mindannyian, melyek közül a Paladinét már most meg is mutatták nekünk. A 25 manás Shirvallah, the Tiger annyival olcsóbb lesz, amennyi manát költöttünk a játék folyamán varázslatokra.

Megjelenés és előrendelés

A Rastakhan’s Rumble pontos megjelenési dátumát már most bejelentették: december 4-ét kell bekarikáznotok a naptárban. A The Boomsday Projecthez hasonlóan most is két előrendelői opció lesz:

  • The Challengers Bundle ($19.99): Ready to Rumble hátlap, 17 Rastakhan pakk
  • Rastakhan’s Rumble Bundle ($49.99): új alternatív Shaman hős (King Rastakhan), Ready to Rumble hátlap, 50 Rastakhan pakk

Ajándék lapok és pakkok

Szerencsére ezúttal sem maradnak el az ingyenes finomságok!

  • A megjelenéskor mindenki kap egy véletlenszerű class Legendary kártyát, méghozzá a Loa minionok közül.
  • Emellett ugyanezen class Spirit kártyájából is kapunk majd 2 példányt.
  • Az első bejelentkezéskor 6 Rastakhan pakk is jár majd mindenkinek.

Új single player játékmód

Szokás szerint most is bővül majd a Solo Adventure menüpont, méghozzá a Rumble Run játékmóddal.

  • 8 ellenfelet kell legyőzni
  • Ezúttal is menet közben bővíthetjük majd a paklinkat
  • A menet elején három véletlenszerűen kisorsolt Troll Champion közül választhatunk majd egyet
  • Te és az ellenfél is egy-egy Shrine lappal indít majd a boardon, ami összedolgozik az adott class Loa lapjával.

További lapok és videó

A fentiek mellett további két lapot mutattak be a nyitóünnepségen. Itt van rögtön a Pirate-hadsereg legújabb tagja, a Sharkfin Fan.

A Spirit of the Shark egy új “kártyastílust” testesít meg. A hozzá hasonló Spirit lények közös tulajdonsága az lesz, hogy az első körben Stealth képességet élveznek majd, így biztosítva erős kombólehetőségeket – mindegyik class-nak lesz egy.

Aki mozgás közben is megnézné az új kártyákat, az az alábbi bejelentő videóban tudja szemrevételezni őket. Hamarosan további lapbemutatók és részletek várhatóak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva